Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Rendben, köszönöm a jó tanácsot!
(De azért mejegyzésben megtartottam a regexpreszt 
Ahogy olvastam én is, nem igazán van neten, most próbáltam egy Pimp my Gedit nevű plugint, hát én változást nem látok
.NetBeans-en gondolkozok amúgy. Akartam is egy ilyen kérdést berakni, de ha már feljött a téma:
Én Eclipset használok. Java-nál nekem jobban bejött. Nem tudom, hogy mi az előnye, csak jobban szeretek benne kódolni. Nekem egyszerűbb, jobban rááll a kezem. Hamarabb megtudtam szokni.
De itt Eclipsben szegényesnek tartom a php-t. (leszedtem a plugint, de mégsem érzem úgy, hogy az igazi).
NetBeans megér egy próbát? (Anno a python-t is NetBeans tanultam, elég részletes "támoagtást" nyújtott. Csak akkor is a kódolás. Nem tudom... Visual Studio, Eclipse-re áll rá jobban rá a kezem. Nem akarok én IDE háborút
Isten ment.
De lehet holnap NetBeans-sel megyek, lehet sokkal több dolog van benne PHP esetén, mint az Eclipse-ben. (meg nem jön rosszul, ha több fejlesztő eszközben otthon van az ember... láttam már állás hirdetéseken megnevezve a fejlesztő eszközöket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 128GB
- Gamer PC Ryzen 9 7900X, Radeon 7900 XTX, 32GB RAM, Arctic Liquid Freezer II 360 BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5900X, RTX 3090 24GB, 32GB RAM, ARCTIC Liquid Freezer III hűtéssel BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RTX 4070, 32GB RAM, BESZÁMÍTOK
- Logitech G923 True Force + Driving Force Shifter (PS5, PS4, PC) Eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(De azért mejegyzésben megtartottam a regexpreszt
.