Hirdetés
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #8065 üzenetére
Ez a PHP-vel utólagosan eltávolítós módszer szerintem csak akkori végső megoldás, ha Te nem férsz hozzá a beolvasandó fájlokhoz, és annak eleve el van cseszerintve a karakterkódolása.
#8066 Lacces: a preg_replace-es megoldást csak akkor használd, ha nagyon muszáj.
"Notepad++ -ot már akartam, de linuxra nem jön fel a Wine nélkül. Keresek egy linuxos megfelelőt."
Hasonlóan alacsony erőforrásigénnyel rendelkező, funkciógazdag szövegszerkesztőt én valahogy nem találtam Linuxra, meg mindegyiknek megvolt a maga hülyesége vagy hiányossága (Notepad++-hoz képest, ami elég jól bővíthető pluginekkel is), de most nincs kedvem egyenként felsorolni, mik voltak azok; kényelmi és egyéb szempontok is szólnak részemről a Notepad++ mellett - Wine-nal kicsit nyakatekert megoldásnak tűnik, de én sokszor Linuxon akkor is inkább a Notepad++-t használtam, pont így.
Vagy ha komplett IDE-t akartam, amire a kis erőforrásigény kevésbé jellemző, akkor NetBeans-t használtam (ahhoz már nem kell Wine).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest