Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azért tettem bele, mert alapjáraton csak a sima email cím jön, tehát gondoltam így fog kinézni a mail függvényem:
mail(email_1@mail.com, $subject, $body, $headers);Ide meg gondolom így kéne, hogy helyes legyen, eredetileg is így volt, csak most be kéne építenem egy ilyen választó mezőt.
mail("email_1@mail.com", $subject, $body, $headers);A függvény egyébként true-val tér vissza, szépen kiadja a válaszüzenetet, hogy elküldte a levelet. Gyakorlatilat nem érkezik meg.
(Eredetileg nem a formba akartam illeszteni az emailcímeket, de ahogy kezdtem, nem működött:
$to = $_POST['to'];
if ($to = 1) {$emailto = 'email_1@mail.com';}
if ($to = 2) {$emailto = 'email_2@mail.com';}
....
mail($emailto, $subject, $body, $headers);)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest