- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #6672 üzenetére
És én szerinted mit mondtam? Ugyanezt.
Oké, figyelmetlen voltam, bocsánatMert néztem a forráskódot, és TUDOM, hogy nincs lekezelve...
Csak ötlet volt, írtam, hogy nem volt előttem a forráskód. Amúgy simán lehet, hogy egyszerűen csak szar a phpmailer forrása. Ingyenes szoftver, szóval nincs kinél reklamálni.Ez attól még nem mond ellent annak, hogy elegánsabb, ha kivételt dobál az osztály, és azt a megfelelő helyen elkapjuk, mintha kiszednénk a publikus ErrorInfo stringből a hibát, ha a Send false-szal tér vissza...
Attól függ, hogy mire használod egy adott projektben a kivételeket. Lehet vezérlési struktúraként is használni, meg lehet tényleg csak akkor elővenni őket, ha fatális módon elhányja magát a kód. Feltételezem, ezért opcionális a kivételek dobálása a phpmailer-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest