- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #4100 üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először.
mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest