- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Lenne egy furcsa kérdésem, valójában nem is tudom milyen topic-hoz tartozik, de hátha tud valaki válaszolni, akinek nagy tapasztalata van...pl cucka
Azt tudni kell elöljáróban, hogy én nem tanultam sehol programozást legalábbis iskolában,
(leszámítva egy 60 órás tanfolyamot), mindent magamtól, internetről, könyvekből tanultam meg.
Most, hogy nagyon sok weblapot kellene folyamatosan karbantartanom felmerült a probléma,
hogy valahogyan menedzselni kellene ezeket, mert már képtelenség fejben tartani,
hogy mivel hol tartok, mit változtattam, mit kell változtatni, hol kell hibajavítás és hol kell írni valamilyen kiegészítést, új funkciót, stb.
A word és excell elég hamar ki lett lőve, mert semmire sem jó ilyen szinten, az outlook feladatkezelője az elején még egészen jónak tűnt de már látom, hogy pont azt nem tudja amire szükségem van, max feldobálja az ablakot, hogy ezt vagy az csináljam meg...
Én az esetek 90%-ban PHP-t használok tehát ha lenne bármilyen profi program ami ilyen módon segíti a weblap készítést (akár fizetős is) az nagyon jó lenne ha valaki tudna nekem ilyet ajánlani.
A csúcs az lenne, ha létezne olyan, amivel ki tudnám osztani a feladatokat és látnám ha kész (pl a grafikusnak)Előre is köszönök minden tippet, segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest