- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Lenne egy furcsa kérdésem, valójában nem is tudom milyen topic-hoz tartozik, de hátha tud valaki válaszolni, akinek nagy tapasztalata van...pl cucka
Azt tudni kell elöljáróban, hogy én nem tanultam sehol programozást legalábbis iskolában,
(leszámítva egy 60 órás tanfolyamot), mindent magamtól, internetről, könyvekből tanultam meg.
Most, hogy nagyon sok weblapot kellene folyamatosan karbantartanom felmerült a probléma,
hogy valahogyan menedzselni kellene ezeket, mert már képtelenség fejben tartani,
hogy mivel hol tartok, mit változtattam, mit kell változtatni, hol kell hibajavítás és hol kell írni valamilyen kiegészítést, új funkciót, stb.
A word és excell elég hamar ki lett lőve, mert semmire sem jó ilyen szinten, az outlook feladatkezelője az elején még egészen jónak tűnt de már látom, hogy pont azt nem tudja amire szükségem van, max feldobálja az ablakot, hogy ezt vagy az csináljam meg...
Én az esetek 90%-ban PHP-t használok tehát ha lenne bármilyen profi program ami ilyen módon segíti a weblap készítést (akár fizetős is) az nagyon jó lenne ha valaki tudna nekem ilyet ajánlani.
A csúcs az lenne, ha létezne olyan, amivel ki tudnám osztani a feladatokat és látnám ha kész (pl a grafikusnak)Előre is köszönök minden tippet, segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest