Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kicsit OFF, de esetleg meg tudjátok mondani, Notepad++-ban az FTP synchronize beépülőben hogyan jeleníthetők meg a .htaccess és .htpassword rejtett fájlok?

Total Commanderben meg tudom jeleníteni FTP-n is a rejtett fájlokat, mivel ott nem túl nehéz megtalálni (Hálózat menü » "FTP rejtett fájl látszik"), de Notepad++-ban valahogy nem találom ezt az opciót. Notepad++-ban szeretném szerkeszteni, és egyből feltölteni.
Gugliztam már eleget, de nem leltem rá a megoldásra.Még egy:
a .htpassworddel való levédés az egyik oldalon tökéletesen működik, a másikon (másik domainnel!) Error 500-at dob. Ezzel kapcsolatban csak a kiszolgáló tud segíteni, hogy megoldja? Próbáltam már mindenféleképpen beállítani a rootot (nyilván a helyes beállítás volt az első, a másik oldalon ugyanígy csináltam), de nem hajlandó működni. A jelszó elfogadása után történik az Error 500.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest