Új hozzászólás Aktív témák

• cucka

addikt

válasz 8nemesis8 #3297 üzenetére

- PHP fekete könyv
    - Notepad++ vagy zend 5.5 . Az újabb zend-ek már eclipse alapúak, ami nekem nagyon nem tetszik, mert nem az én munkamódszeremre vannak kitalálva. Beadandó írásához szerintem a notepad++ is bőven elég.

(#3299) Blaise
    Egyrészt elég drágának tűnik. Másrészt ilyen szövegektől falra tudnék mászni:

Úgy gondoljuk, hogy az Olvasó ideje túl drága ahhoz, hogy új fogalmak bemagolására pazarolja, ezért a kognitív tudományok és a tanuláselmélet legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával egy minden érzékszervre ható anyagot állított össze a szerzőpáros.

Namost a programozás az egy száraz tudomány. Van, aki képtelen arra, hogy megtanulja, az nem fogja színes ábrákkal meg egyéb parasztvakítással sem megtanulni. Szóval a leírás alapján nekem nagyon komolytalannak tűnik az egész, 9000 forintért vegyél egy szakkönyvet, ami rendes, alapos tudást ad. (Ha pedig szerinted is szárazak és uncsik a programozásról szóló szakkönyvek és képtelen vagy ilyenekből tanulni, akkor inkább hagyd az egészet a fenébe.)

Új hozzászólás Aktív témák