- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Benmartin #262 üzenetére
Jó, vanna, akkor úgy mondom, hogy értelmezi.
Egyenlőre úgy tesztelek, hogy ha írtam egy keveset, akkor feltolom FW-re, firefoxban meg frissítek egyet.
Első, félig On kérdésem:
Ha van egy oldalam, amiben van egy legördülő lista, és van egy nyomógomb. Milyen kódot kell a htm-be illeszteni, hogy a gomb átadja a php-nak azt az infót, hogy miit választottak a listából?
Odáig eljutottam, hogy a htm-be kell egy ilyet pakolnom:
<form action=''kereses.php'' method=''post''>
A kereses.php-ban dolgoznám fel a kapott infókat.
Namámnost.
A nyomógomb kódja:
<input type=submit value=''Keresés indítása''>
Az elképzelhető, hogy a php-m kapni fog egy $POST változót, amiben benne lesz nekem az a szöveg (?) ami a listában ki lehetett választani?
Köszenet a segítségért
ps: Tudom, hogy láma vagyok, de kb tegnap elött vettem a kezembe a php és mysql hülyéknek nevű könyvet. A html kódot is a fontpage-ből lesem ki
üdv.: föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest