Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #21719 üzenetére
SELECT- el szeretném kikérni, csak nem sikerül.
Azt a php oldalt szoktam olvasni, de egy árva szavacskát se értek onnan.Én most nem tudom elmagyarázni, de ezt a példát ha megnézegeted, szerintem érteni fogod:
$db = new SQLite3('auth.sqlite');
$sql = "SELECT user_id, username, opt_status FROM tbl_user";
$result = $db->query($sql);
$row = array();
$i = 0;
while($res = $result->fetchArray(SQLITE3_ASSOC)){
if(!isset($res['user_id'])) continue;
$row[$i]['user_id'] = $res['user_id'];
$row[$i]['username'] = $res['username'];
$row[$i]['opt_status'] = $res['opt_status'];
$i++;
}
print_r($row);Sqlite: azt írtátok az 1 file és ezért könnyű biztonsági mentést csinálni.
Ez mondjuk igaz.
2 teljesen készt már eldobtam.
Akkor ez lesz a 3ik...Ha egyszer megírtad SQLite-hoz, onnantól nem nehéz átírni MySQL-hez. Nem kell eldobnod az egészet.
Akár a Copilot is átírja neked 2 perc alatt, ha szépen kéred...Fogalmam sincs támogatja e. Azt hittem ez alapból benne van a php-ban. Mert erről volt szó.
Igen, igen, csak ugye engedélyezni kell az .ini fájlban, és ha alapból nincs engedélyezve, akkor te azt nem tudod megcsinálni az ingyenes tárhelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest