Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai #21458 üzenetére
A videó semmit sem ér, az oldal már ne múgy néz ki, es amit mutat olyan nincs:
[kép]De az új oldalon sincs olyan, pedig ott vagyok:
[kép]Hiába dobáltok be linkeket, hogy kell a már létező listából ezt vagy azt kiszedni, ha az alap lista nincs.
Nem tudom az alap listát lekérni.
Semmit.
Írtam, üres object -et kapok. Nulla elemmel.
Honnan szedjek "base_url, a file_size and a file_path" -t?Ez pedig az adult, ebbe sincs "base_url, a file_size and a file_path": [kép]
Nem ismerem azt a programot se amit a videoban használ, én vs code -t használok.
Mivel nincs az az oldal, így linkem sincs, tehát hiáb az az app.Szerintem ti csak google alapján dobáltok be linkeket, és nem néztétek még meg, hogy most hogy néz ki az oldal.
Nem azt kérdeztem mit lehetne csinálni, hanem hogy ti most az új felülettel tudjátok e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest