- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Köszönöm. Ezt már átnéztem, ezért írtam, valami nagyon nem tiszta, mert nem értem. A nevet megkapom, át tudom adni, megvan a cél könyvtára is, és a move_uploaded_file nem csinál semmit. Ha máshogyan kell, akkor abban kérek segítséget, ha ezzel, akkor a paramétereket cseszem el, vagy a környezetet, vagy a programot, vagy a metodikát, vagy.....
Harmadik napja próbálok egy típus nélküli vizsgálat nélküli copy-t A-ból B-be, és nem megy. Vagyis ha nincs működő kód "hülyegyerek" magyarázattal, akkor nem fogom megérteni. Én ott tartok, egy ablakot sem tudok megnyitni fix mérettel, de erről le is tettem, mert nem kell. De itt ugyanúgy logikai hibám van, amit nem tudok feloldani. Ez NEM PASCAL, azt könnyen olvasom, írom. Abban régen a 32000 soros program sem okozott gondot DMA kezeléssel, file műveletek közbeni zenelejátszással sem (amihez a teljes file-kezelőt át kell venni, mert a DOS egyszerre 2 file műveletet nem kezel, ráadásul DMA és interrupt kezeléssel.De ez itt totál más! Érzésem szerint objektumok tömkelege, melyek felprogramozását nem ismerem. Innen meg egyenes út a bukás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Trollok komolyan
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest