Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz disy68 #21016 üzenetére

    Oké, akkor érthetőbben:

    Mikor elindul az első PHP kód, akkor a szerverről lekérdez, pontosabban include-al behív egy külső HTML fájlt, ami tartalmazza a form-ot a továbbiakhoz. Ha ebben az állapotban megpróbálom lefrissíteni az oldalt, azonnal tájékoztat, hogy elveszhetnek az eddigi adatok. Ez eddig tiszta sor. Nálam a böngésző úgy van beállítva, hogy bezárás utáni nyitáskor minden visszajöjjjön. Amennyiben viszont el volt indítva ez a PHP, akkor nem tölt be, csak manuális újratöltésre, de ekkor a már meghívott információkkal együtt.

    Namost, a behívott form tartalmaz egy submit-et, ami egy fájlt módosít a szerveren. Mivel ebben a kódban nincsen benne ismételten a külső HTML meghívása, így a kód lefutása után, mikor frissül az oldal, az eredeti állapot jelenik meg. Ez történik most, a JS lefutását követően is, holott a másik JS kód után nem csinál ilyet.

    Tehát de, van egy elindított folyamat (egy adott betöltött oldal, ami nem egyezik az URL-en találhatóval). És azt nem értem, hogy ha a JS csak annyit is tartalmaz, hogy alert("kód");, miért frissül le lefutást követően az oldal, amikor ezt csak a különálló submit gomb tehetné meg?!

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák