- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
A dupla ciklus totál fölösleges, egy for ciklus elég. Tudod a kezdő és a végső minta hosszát, így substr() függvénnyel azt is meg tudod mondani, hogy tetszőleges i. pozicióban kezdődik-e a start minta vagy a vége minta.
Az általam írt programhoz hasonlóan:- ha találsz egy start-ot, akkor beállítod a jelző változót, hogy éppen egy keresett szóban vagyunk (ezt én ott $inw-nek hívtam), a ciklusváltozót pedig úgy állítod át, hogy a ciklus következő iterációjában a szó első betűjét dolgozza fel. Tehát ha i. helyen megtalálja az n hosszú mintát, akkor i=i+n-1
- ha találsz egy vége pattern-t, akkor már nem vagyunk keresett szóban, a ciklusváltozót úgy állítod, hogy köv. iterációban a vége pattern utáni első betűt dolgozza fel.
- ha a fentiek nem igazak, akkor a jelző változó függvényében rakod be a kimenetre a karaktert.Tulajdonképpen ugyanaz, mint amit írtam, csak két ellenőrzést kell kicserélni benne (ott ugye csak azt néztem, hogy a " karaktert talált-e a progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest