- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
jattila48
üzenetére
"Márpedig az int main(int, char **) fv. éppen olyan közönséges fv., mint bármelyik"
Ez nem igaz, a main függvény végén lesz egy system exit call, vagy a return által visszaadott értékkel vagy default 0, amennyiben nem volt explicit exit hívás vagy bármi egyéb runtime error.A fentiek alapján látszik, hogy az exit code az nem adat átadásra szolgál, hanem a process befejézés állapotának a közlésére. Processek közötti kommunikáció vagy adatcsere az nem ilyen egyszerű. Erről itt találsz egy összefoglalót. A táblázatban az anonymous pipe, amit én is írtam a standard out, ami a te esetedben a bevált és használt megoldás. Bármi más az vagy lassabb lesz (pl. file-ok) vagy sokkal komplexebb (pl. socket vagy message queue-k). Persze ragaszkodhatsz az exit code megerőszakolásához is, ez a te dolgod.
A standard out-ra kerülő adat a visszatérési érték a php shell_exec és exec függvényénél is (a megkötések benne vannak a dokumentációban).
A windows vonatkozást én néztem be, sorry, figyelmetlenül olvastam a dokumentációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő