- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Arctic belép a házak piacára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget, youtubon néztem/csináltam ezt a PHP slim authentication-t, elvileg mindent "másoltam" de mégse teljesen úgy működik
Lényeg az, hogy a middleware-s validálásnál van a probléma, a videóba validálás után, a hibákat tartalmazó változót tovább passzolja az egyik view-nak ami lényegében egy form, na már most, úgy kellene működnie, hogy, ha elküldi az adatokat, és hibás, akkor kiír az email mező alá egy hiba üzenetet, amíg nem küldi el, addig nem csinál semmit
Nálam, ahogy belépek az adott view-ba, kiír egy hiba üzenetet: Notice: Undefined index: errors in D:\xampp\htdocs\autenthication\app\Middleware\ValidationErrorsMiddleware.php on line 11
az érintett sor:
$this->container->view->getEnvironment()->addGlobal('errors',$_SESSION['errors']);
ha rá nyomok a küldésre, akkor megszűnik ez a hiba üzenet, de hiába volt hibás a bevitt adat, nem jelenik meg semmi
Már amennyire értek hozzá, olyan, mintha hamarabb akarná használni azt az 'errors' indexet, minthogy egyáltalán lenne benne hiba
ha esetleg kell forráskód felrakom, de nem akartam telepakolni a hsz-t vele, de ha van valakinek ötlete azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Brave
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Szemüveges topik
- Az Arctic belép a házak piacára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest