- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mini-ITX
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget, youtubon néztem/csináltam ezt a PHP slim authentication-t, elvileg mindent "másoltam" de mégse teljesen úgy működik
Lényeg az, hogy a middleware-s validálásnál van a probléma, a videóba validálás után, a hibákat tartalmazó változót tovább passzolja az egyik view-nak ami lényegében egy form, na már most, úgy kellene működnie, hogy, ha elküldi az adatokat, és hibás, akkor kiír az email mező alá egy hiba üzenetet, amíg nem küldi el, addig nem csinál semmit
Nálam, ahogy belépek az adott view-ba, kiír egy hiba üzenetet: Notice: Undefined index: errors in D:\xampp\htdocs\autenthication\app\Middleware\ValidationErrorsMiddleware.php on line 11
az érintett sor:
$this->container->view->getEnvironment()->addGlobal('errors',$_SESSION['errors']);
ha rá nyomok a küldésre, akkor megszűnik ez a hiba üzenet, de hiába volt hibás a bevitt adat, nem jelenik meg semmi
Már amennyire értek hozzá, olyan, mintha hamarabb akarná használni azt az 'errors' indexet, minthogy egyáltalán lenne benne hiba
ha esetleg kell forráskód felrakom, de nem akartam telepakolni a hsz-t vele, de ha van valakinek ötlete azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest