Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Irtam egy függvényt ami beolvas rekruzívan egy root dirt, és annak almappáit, de itt meg is állt a tudományom, mert a filterezés már nem megy
Azt szeretném elérni, hogy paraméterként átadhassak egy egyserű $filter értéket ( pl: $filter = "*.html" vagy $filter = "index.*" ) és a visszatérési listába csak ezek a fájlnevek kerüljenek. Szóval valami regexpressionos dolog kellene nekem ide ( legalábbis ezt gondolom ), de nem értek hozzá, ha valaki tud egy gyors megoldást erre ossza meg velem, ha nem akkor kénytelen leszek magamtól rájönni 
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,3" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt szeretném elérni, hogy paraméterként átadhassak egy egyserű $filter értéket ( pl: $filter = "*.html" vagy $filter = "index.*" ) és a visszatérési listába csak ezek a fájlnevek kerüljenek. Szóval valami regexpressionos dolog kellene nekem ide ( legalábbis ezt gondolom ), de nem értek hozzá, ha valaki tud egy gyors megoldást erre ossza meg velem, ha nem akkor kénytelen leszek magamtól rájönni