- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Des1gnR #17377 üzenetére
Ácsi!
Tedd fel Chrome-ra a Request Maker nevű bővítményt.
Csinálj a volán keresővel egy keresést, és utána elemezd ki. Minden benne lesz szerintem ami kell a sikerhez
Ilyen lett: Szolnok-Budapest keresést csináltam, minden mást alapértelmezetten hagytamBudapestet a legördülőből választottam, azért van gondolom utána ID, szolnoknál azért nincs.
Ez jó hír, mert az ID-ket a saját programodból nem fogod tudni megadni. Az EOV X-Y koordináták kérdésesek, mert Szolnoknál is ott van, nem tudom mi alapján kerül oda: Ha mákod van elegendő paraméter csak a HONNAN és HOVA és ezek alparaméterei nem szükségesek
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest