- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martin66 #17049 üzenetére
Hát sorry, de másokhoz hasonlóan éppen adódó szabadidőmben látogatok csak fel, hobbiból, nincs tengernyi időm, konkrét hiba javításában, konkrét kérdés megválaszolásában szívesen segítek, de elölről megírni neked egy ilyet melós. Persze reméljük, hogy lesz lelkes önkéntes, aki bevállalja (amikor először kezdtem segítgetni a topicban, akkor még én is lelkes voltam, aztán rájöttem, hogy nem érdemes, az ember a kisujját nyújtja, akkor az esetek többségében az egész karja kell, és mindez véget nem érő folyamat, aminek az eredménye az, hogy nekem rengeteg időm elment, a másik meg copy-paste-el, aztán köszönés nélkül távozik
).
Rengeteg témához kapcsolódó, de az általad írtnál sokkal szebb megoldás, tutorial létezik, ha pár percig guglizol, biztos lehetsz benne, hogy kész megoldásokat kapsz. Persze főleg angol anyagokban érdemes keresni, "form validation php", "form processing php", stb. kulcsszavak segítségével...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest