Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Kérnék egy kis segítséget. (Előre szeretném kérni, hogy ne prepared statement-t mondjatok, mert az utál engem.)
Szóval van ez a kód részletem. Az adatbázisban lévő képeket az elsőnek feltettől az legutoljára feltett képig kilistázza a képeket. Eddig oké, de azt szeretném megcsinálni, hogy ezt pont fordítva tegye, de nem értem ennek a fetch_assoc()-nak az indexelését. Addig oké, hogy $images[img_path]-nak definiálja azt amelyiket a while ciklus épp beleteszi. De nem lehet erre valahogy máshogy hivatkozni, pl. $images[img_path] ahol az i egy olyan változó ami az adatbázisból kiolvasott elemek sorszámát jelöli.

Még arra gondoltam, hogy folyamatos adatbázis hívással elsőnek megnézem, hogy melyik a max img_id, és attól visszafele minden alkalommal egy adatbázis lekérdezéssel lekérem a képeket. De ez annyira zabálna szerintem, hogy inkább megkérdezem itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest