Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
19.Norbika #16018 üzenetére
És az általad ajánlott "PHP és MySQL webfejlesztőknek" című könyv címében, összefoglalójában hol kellene látni bármilyen utalást arra, hogy kifejezetten "kezdőknek szóló könyv" lenne? De tök mindegy, basszus, 2014 augusztusa van, te egy 2010-es könyvet ajánlasz, ami egész konkrétan a PHP és MySQL kapcsolatát taglalgatja, és komolyan elfogadhatónak tartod, hogy egy büdös szó nem esik a prepared statementekről (aztán még ki is oktatsz, hogy én tájékozódjak)?
Miért, mégis szerinted hogy kéne oktatni BÁRKINEK azt, hogy hogyan paraméterezzen fel egy query-t? Fűzögesse össze a stringet, escape-elgessen csak manuálisan? Ezt nem gondolhatod komolyan.
Igenis essen már szó egy PHP-ről és MySQL-ről szóló könyvben a prepared statementekről, nehogy már ez az elvárás legyen túlzott.(#16019) :
"$stmt->get_result() -> ez a metódus tudomásom szerint csak 5.0 - 5.3-as verzió között volt elérhető. Mérget nem vennék rá, csak félig"
Itt még be is linkeltem a hivatalos oldalát (meg a hibák elnyomását is írtam, de mindegy), idézem: "(PHP 5 >= 5.3.0)". A fél mérget nem javaslom, de ahogy érzed.
A PDO-preferálással legalább egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged