Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Erről beszélsz, amire azt írtad, hogy még a prepared statementeket is b@szik megemlíteni a könyv?
Hát valóban remek lehet... Mondjuk ha teljesen kihagytad ebből a könyvből az OOP-részt, akkor nem tudom, miért állítottad nagy magabiztossággal, hogy nincs is szó bennük erről, lehet, hogy ott említésre kerül (még ha a mysqli-t procedurális stílusban is lehet használni, lásd mysqli_prepare())...(#16015) PumpkinSeed :
Különösebben nem gondolkodtam el a kódodon, de
1. a hibajelzések tutira nincsenek elnyomva? Vágod, az fejlesztés idején mindig legyen E_ALL értéken (E_ALL | E_STRICT).
2. a get_result miatt kérdezem, hogy 5.3.0-s vagy annál magasabb verziószámú PHP-d van telepítve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát valóban remek lehet... Mondjuk ha teljesen kihagytad ebből a könyvből az OOP-részt, akkor nem tudom, miért állítottad nagy magabiztossággal, hogy nincs is szó bennük erről, lehet, hogy ott említésre kerül (még ha a mysqli-t procedurális stílusban is lehet használni, lásd mysqli_prepare())...