Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #15464 üzenetére
Most már működnek a cookie-s dolgok, és get-tel is el tudom kapni az URL-eket, hála az ob_start()-nak.
Egy olyan szituáció áll most fenn, aminek a megoldásához szerintem mélyebbre kéne ásni a PHP bugyraiban.
A probléma: kosárból akarok törölni elemeket.
A megoldás, ami localhost-on működik is: rákattintok a törlésre a weblapon, ez feldobja az elem sorszámát az URL-be, get-tel elkapom, majd ebből kreálok egy SQL query-t. Eddig szép és jó, el is készül a query, viszont nem hajlandó kitörölni az elemet. Ha az elkészült query-t phpmyadmin-on keresztül manuálisan futtatom le, akkor frankón kitörli.Ahogy mondtam már, localhost-on nincs ezzel bajom. És ebben nincs cookie sem, szóval az sem lehet probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest