- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
+ (#15294) moltam88
Ja, végül rájöttem. Múltkor a jQuery topikban volt szó erről, a PageSlide plugin amit használok valamiért duplikálja a div-et ami az oldalban van, ezért lett két form.(#15292) cucka + (#15293) Sk8erPeter + (#15295) cucka + (#15296) Sk8erPeter
Szerintem nem értettétek meg rendesen a problémát
. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?
Tegnap volt a határidő. Nem engedhettem meg magamnak, hogy írjak egy normális kódot, amikor bizonytalan volt, hogy egyáltalán így lesz-e csinálva. Olvastam a tutorialt, kimásoltam belőle a kódot, átírkáltam néhány helyen. Kövezzetek meg pls.
Ahelyett, hogy ez akár fel is merült volna bennetek, megy itt a mocskolódás, hogy kiég a retinám, meg hogy vérezhetek el ilyenen, egyáltalán nem értek a dologhoz, ezért inkább előbb olvassak, tanuljak meg debugolni, mekkora szar vagyok, hogy nem emlékeztem arra, hogy egy tetves jQuery plugin duplikálja a kódomat (fogadok a következő az lesz, hogy miért nem cserélted még le. Elébe vágok: Mert rohadtul nem volt arra időm, hogy lecseréljem, azé'), stb..Kezd a tököm kilenni ezzel a fórummal, tipikus nagyképű stílusban kell mindent mondani, majd ócsárolni szépen a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Kva mindegy, hogy milyen az a kód, egy tetves tutorial alapján csináltam, ott volt ez a kód. Most, hogy rájöttem a hibára és működésre bírtam, szerintetek azt a kódot használom?