- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Teljesen érthető, nagyon köszönöm.
A típusegyenlő (===) vizsgálatok is jó ötletnek tűnnek. Használni kezdem őket az új forrásaimban.
Éppen most dolgozom egy saját project admin felületén. Eddig procedurális módon csináltam mindent, de kezdek áttérni a objektum alapú kódra. Szóval, van tanulni valóAz a helyzet nálam, hogy a PHP nyelv tanulásának kezdetén igen kevés és nem korszerű képzést kaptam. Mint szerintem nagyon sokan, mások forráskódjaiból próbáltam elsajátítani a továbbiakat. Illetve a 24órás sorozat tankönyve volt meg. Úgy tűnik viszont, hogy nem megfelelő forráskódokhoz jutottam hozzá és a hibák amik bennük voltak rögzültek bennem. Hiányzott egy ilyen fórum, ahol kiderülnek az ilyenek. Ugyanis bár próbáltam tesztelni az elkészült forrásokat, de nagyon sok hibás gondolatmenetre, rosszul alkalmazott eszközre nem derül fény ettől. Ezért elnézést is kérek mindenkitől, ha itt a fórumban hibák vannak az általam alkalmazott technikákban, de ha nem osztom meg a gondolataimat bizonyos helyzetekben, akkor ezek nem derülnének ki sohasem. Viszont, a következő hozzászólásaimban óvatosabb leszek már és az én úgy tudom, illetve szerintem kifejezésekkel fogom kezdeni őket, hogy másokat ne tévesszen meg esetleg hibás mivoltukkal, ahogy kezdetben velem tették más oldalak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest