Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Egyébként nagyon magasan van az a léc, ahova a php ne lenne elég. Az, hogy a kód milyen minőségű lesz, elsősorban a fejlesztőn múlik itt is, mint minden más nyelvben.
Ez igaz, és erre mondtam, hogy ha alapvetően egy nyelv szabályokra épül, kevesebb lehetőség van a gányolásra. Érted, ha át akarsz kelni egy szakadékon, sétálhatsz fél kilométert a hídig, vagy átkelhetsz rajta egyenesen, de akkor lehet, hogy eltöröd a lábad.A tömbös példámat rosszul fogalmaztam meg. Nem arra akartam kilyukadni, hogy ha tömböt használsz az nem hatékony, hanem hogy ezzel a megoldással simán elszalad a ló a fejlesztővel, hogy ja, csak dobjunk bele mindent ami kell egy hatalmas tömbbe, mert az milyen egyszerű. Aztán jön a másik fejlesztő, és dolgoznia kell egy ilyen multidimenziós tömbön, és fogja a fejét, hogy vajon mi az isten lehet ebben a tömbben.
Nyilván arra akarok kilyukadni, hogy ha multidimenziós tömb helyett az ember objektumhierarchiát használna ezekre a feladatokra, az sokkal átláthatóbb kódot eredményezne. de hát az olyan nehéz, mert akkor definiálni kell osztályt... meg mi az, hogy egy tömb vagy lista csak egyféle típusú elemekből állhat, fúj
És akkor arról még nem is ejtettem szót, hogy a mai fejlesztőkörnyezetek type hinteket adnak az objektumokra, de a tömb elemekre sosem fognak.A Haskell nem azért működik így, mert funkcionális nyelv, hanem mert típusos nyelv, és azt mondták a kitalálói, hogy ha van módszer arra, hogy megkíméljük a fejlesztőt attól, hogy mindig kiírja a típust, akkor használjuk.
Valamivel ki kell tölteni a helyet abban a könyvben. Remek érv
Egyébként nem azért hoztam fel, mert haskellben kell programozni, hanem azért, mert jó, ha az embernek van viszonyítási alapja. Vagy olvassak inkább arról, hogy milyen király php-ban a "magic metódusokkal" megoldott függvény túlterhelés, és egy 20 éves nyelvnél még mindig ilyen tákolmány megoldásokat kell alkalmazni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyébként nem azért hoztam fel, mert haskellben kell programozni, hanem azért, mert jó, ha az embernek van viszonyítási alapja. Vagy olvassak inkább arról, hogy milyen király php-ban a "magic metódusokkal" megoldott függvény túlterhelés, és egy 20 éves nyelvnél még mindig ilyen tákolmány megoldásokat kell alkalmazni?