- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #11885 üzenetére
Ahogy nézem default-on van minden. Leginkább a session.auto_start volt gyanús, de amikor átállítom 0 -> 1, azonnal pampogni kezd a php, hogy a session már el van indítva, ergo session_start() tilos. Szóval az sem az, amire gondoltam.
Jelenleg olybá tűnik nekem a webszerver viselkedése, mint ami beazonosítja, hogy milyen ip:port van a küldő mögött, és amíg azt látja a küldőtől, addig egy saját jogon eldöntött session id-t rendel hozzá, amit egyáltalán nem szándékozik a kliens orrára kötni. Ez nekem valamiféle agyonóvatoskodott hekkelés védelemnek tűnik, de nem találtam olyan beállítást, ami konkrétan erről szólna, ergo nem tudom kikapcsolni.
Kicsit filozom még a session.cookie_lifetime-on is, hogy át kell-e állítanom nulláról (default), merthogy talán azért adja nekem mindig ugyan azt. Php-ban kiírom echo-val a session id-t, és látom, hogy mindig ugyan az, bármit is csinálok. Böngésző restartig nem változik meg. Tudnám, honnét a fenéből ismeri fel, hogy böngésző restart volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest