- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
A PHP memóriazabálását mivel szoktátok mérni?
Én most az XHProf extensiont raktam fel (itt van egy korai (0.10.3) compiled változat Windows-hoz, PHP 5.3-ra, IIS, tehát VC9-verzió, ez működik), azzal méregetem, és pl. ír egy ilyet az egyik Drupalos oldallekérésre:
Total Incl. PeakMemUse (bytes): 16,114,824 bytes
OK, tehát 16 MB-os nagyságrendben kajált, nincs is ezzel gondom, de a szerveren érdekes módon pontosan ugyanez a Drupal rengetegszer kifut a 128 MB (!!) memóriakorlátból, ezért kezdtem el méregetni.
Nem igazán értem, hogy ha eszerint 16 MB körül van, akkor hogyan lehetséges, hogy éles szerveren túllépi a memóriakorlátot.
(Eleinte nem volt ilyen gáz, de most már egy nyamvadt content type létrehozásánál is ezt csinálja, ezért elkezdtem gyanakodni, hogy valamelyik contrib modul nagyon brutálisan leak-el.)
Ráadásul úgy, hogy most localhoston telepítve van a Devel modul, ami úgy van beállítva, hogy most logoljon mindenféle query-t is, pont mérési célból, tehát eléggé zabálja az is a memóriát.
Pedig ha a 128 MB-ot túllépi, akkor ott már valami nagy gáz van....Ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest