Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Xiaomi Mi Smart 2 Pro okosprojektor tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
A PHP memóriazabálását mivel szoktátok mérni?
Én most az XHProf extensiont raktam fel (itt van egy korai (0.10.3) compiled változat Windows-hoz, PHP 5.3-ra, IIS, tehát VC9-verzió, ez működik), azzal méregetem, és pl. ír egy ilyet az egyik Drupalos oldallekérésre:
Total Incl. PeakMemUse (bytes): 16,114,824 bytes
OK, tehát 16 MB-os nagyságrendben kajált, nincs is ezzel gondom, de a szerveren érdekes módon pontosan ugyanez a Drupal rengetegszer kifut a 128 MB (!!) memóriakorlátból, ezért kezdtem el méregetni.
Nem igazán értem, hogy ha eszerint 16 MB körül van, akkor hogyan lehetséges, hogy éles szerveren túllépi a memóriakorlátot.
(Eleinte nem volt ilyen gáz, de most már egy nyamvadt content type létrehozásánál is ezt csinálja, ezért elkezdtem gyanakodni, hogy valamelyik contrib modul nagyon brutálisan leak-el.)
Ráadásul úgy, hogy most localhoston telepítve van a Devel modul, ami úgy van beállítva, hogy most logoljon mindenféle query-t is, pont mérési célból, tehát eléggé zabálja az is a memóriát.
Pedig ha a 128 MB-ot túllépi, akkor ott már valami nagy gáz van....Ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest