Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja hogy így flat tárolás, így már minden világos, elsőre másra gondoltam.
Az utána következő "programozás alapjai órát" nem tudom, nem inkább mobalnak szántad-e...
Én annyira kérdeztem rá fordfairlane-től, hogy magával az elképzeléssel mi a baj, hogy a nézetben kapsz egy egymásba ágyazott listát, nem arra, hogy az mire jó és hogyan kell bejárni.(Mondjuk én is értékelem a lelkesedést.
)
(#10363) fordfairlane :
ja OK, szóval ezek szerint az a probléma vele, hogy nem feltétlenül tudod, milyen komplexitású mondjuk egy egymásba ágyazott lista, és bizonyos feltételek döntik el, mi szerint kellene bejárni, milyen mélységig, stb., és ezek a komplex döntések meg pont, hogy nem a view-ban kellene, hogy megszülessenek. Így már teljesen világos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest