- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
józsi86
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Philips 46PFL4528H/12 egyetlen egy problémám van vele,még pedig az hogy, hogy nem játssza le a neten az online filmeket!
De viszont a YouTube videókat le tudja játszani! Akinek van valamilyen zseniális ötlete erre hogy tudnék online filmeket nézni, az kérem segítsen!! Előre is köszönöm!
-
TIT
veterán
Bocs az 1.sor rsf-nek ment,a 3.sor sejtnek,a 2.meg csak tapasztalat.
-
-
TIT
veterán
Az a P...a philips?
Nekik mindig jó menüik voltak de sajna lcd-be nem virítanak.
Megnéztem a 7109-et..hát elég ratyi képe volt
Nem tudom,hogy van képük még hd ready-s tv-t árulni(nem 2007 van) -
Drakula49
Kontroll led villog egymás után hatszor aztán szünet== Az hiba kódot jelent ezzel jelzi a tv-d hogy elromlott ,az az ha jól emlékszem akkor egy komplett SSB-csere vár rá
rsf
Előhívható a kijelzőre egy grafikus lejátszófelület, amelyen a nyilak nyomkodásával tízmásodperces ugrásokat lehet végrehajtani. Más opció viszont nincs, tehát nem adható meg a számok segítségével, hogy századmásodpercre pontosan honnan folytatódjék a lejátszás, és a virtuális fejezetekre osztás sem működik. Ráadásul a kép- és hangbeállítások sem érhetőek el innen közvetlenül, azaz ha valaki ezeket szeretné babrálni, akkor az egész képernyőt kitakaró rendszermenüben kell ezt megtennie.Ellenben az új androidos rendszernél ez már kiküszöbölték ezt a csorbát.
sejt
Esetleg ez nem teszi meg? -
Sir81
aktív tag
5-ből 5!
-
rsf
senior tag
válasz
Dealer95 #7539 üzenetére
Szerintem ha már raknak bele médialejátszót akkor pofátlanság, ha a médialejátszó nem tudja ezt.
Én eddig a különálló média lejátszó híve voltam, de most lecseréltem a nappaliban a TV-t egy olyan TV-re amiben van médialejátszó(a régiben nem volt). Na ami ebben van az már teljesen jól használható ráadásul gyorsan teszi is a dolgát nem gondolkodik sehol.
Üdv. -
sejt
tag
Üdvi
Kellene vennem egy simán tv-t kb. ezt találtam. Ami megtestesíti a minimál igényt.
Van valami infótok róla, vagy esetleg jobb van ennyiért.
Meg amennyiben ez nem olyan rossz ennyi pénzért akkor a Wi-Fi Ready gondolom azt jelenti, hogy kell valami plusz, hogy wifiről menjen, de ennek ellenére gondolom ethernet kábellel tudok csatlakozni az internethez.
Meg gondolom a 200 Hz PRM az erénye ennek a készüléknek a 100 Hz-hez képest.Előre is köszi a választ.
-
rsf
senior tag
Sziasztok,
A philips TV-k médialejátszójában lehet időre ugrani, vagy normálisan tekerni?
De ezt a kérdést úgy is föltehetném, hogy:
Egy 3órás film utolsó 20 percéhez 10mp-en belül tudok-e jutni?
Vagy ez csak a komolyabb modellek kiváltsága?
Köszi. -
Drakula49
csendes tag
Sziasztok! Van egy Philips 47PFL7603D/10 LCD Tv-m. Egyszer már átégett a nyák, anagyfeszültségű trafónál. Most meg se kép se hang, csak a kis piros kontroll led villog egymás után hatszor aztán szünet és ujra ugyanez. folyamatosan. Találtam egy 1000 mikrós púpos rossz kondit, azt kicseréltem, de úgy látszik ez kevés. Tud valaki tanácsot adni, hogy mi lehet a baja? Remélem nincs még vége, mert még csak 5 éves. Honnan lehet megtudni, hogy a kijelző él vagy sem? Ki lehet mérni valahogy. Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
dualcore
őstag
Én ma rendeltem meg az Uhd tv-t ha megjön leírom a tapasztalataimat.
-
TIT
veterán
Felrobbanok,hogy így lementek a 42-es árai,bezzeg a 32-es ugyanannyi
-
-
Sir81
aktív tag
-
realistahuni
csendes tag
válasz
Luck Dragon #7527 üzenetére
Köszi!
-
válasz
realistahuni #7526 üzenetére
Egyértelműen nem Még MM-ben is ebben az árban ,márkában, és kategória nagyságát tekintve is jobb ajánlatokra tehetsz szert.
Megközelítő ajánlatok az MM-aktuális ár listájáról.
7xxx Sorozatból
42PFS7109 ===>180E6XXX sorozatból
47PFH6309/88===>170E
47PFH6109===> 179E
40PUS6809/12===>162E
42PFK6559===>153EÍgy már nem is kell szerintem tovább nézned az 5-szériát hisz a fentebb említett készülékek többet nyújtanak ,ha nem is mindenben,de képminőségben biztosan. Ugyanis a 6-szériától észrevehetően jobb a képminőség. A többi tartalmat pedig egy este alatt át tudod böngészni hogy számodra melyik éri is meg a legjobban.
Picit drágábbért 230E-ért egy 42PFS7509/12 vehetsz amit kicsit feljebb olvashatsz.
-
realistahuni
csendes tag
Sziasztok!
Philips 47PFH5609/88-ról vélemény. Meg tudnám szerezni 170-180 ezerért. Megéri szerintetek? -
Most vettem csak észre hogy a 8109-es modell hátoldala a Glória mintájára készült
Glória====>PFL8708S
8109===>Android
-
Sir81
Nem szeretnék még meghalni, még fiatal vagyok hozzá.
dualcore
A ♥-nek ragasztószalagot add
TIT
Hát nem tudom miért ilyenek , sajnos már nem egyszer játszották el hogy vagy nincs, vagy valamelyik kolléga címmel eltette ,és ő nem tudja hogy épp hol van az adott kereset tartozék ,ilyenkor tudok ráncolt szemöldököt elővarázsolni az arcomra és mély ötperces tárgyalási folyamat veszi kezdetét, és lám egyből tudja-ják hogy hová is tették. -
szaboger
tag
PHILIPS 42PFH6309/88 -ről mit lehet tudni ajánlott -e igazából a passzív hd és az 5 év gari miatt került képbe a másik versenyző még mindig az 42LB671 lenne de nem ment le nagyon az ára.
-
süti5
őstag
válasz
dualcore #7519 üzenetére
Jelenleg speciel nem gondolom, hogy Mao-on bárkit elővennének, ha letölti a gyerekének a kis hableányt és seedeli
Akikkel szemben a jelenlegi joggyakorlat is fellép, azok a fizetős oldalak üzemeltetői, vagy tényleg maximum a fizetős oldalak nagy felhasználói....
Tudom, hogy mindenki tud ismerősi körben ilyen-olyan esetről, de sokszor az nem biztos forrás, meg ki tudja, mit művelt az ismerős. -
dualcore
őstag
A lényeg ebben nem az hogy milyen csatornát nézel. Gondolj bele hogy ezzel lehet érvényesíteni a jogdíjakat, a letöltött tartalmak után. Ez Lengyelországban már meg is történt, Ip. cím alapján beazonosították a felhasználót és szépen kiküldték a tartalmak utáni jogdíjat. Na ez a nem normális. Elviekben ha valaki torrentről letölt tartalmat és otthoni felhasználásra használja, és nem adja tovább, nyilvános helyen nem mutatja be nem büntethető. De amennyiben visszatölti (seedelés) az már megosztásnak minősül és büntetendő. Ez is megtörtént a saját ismerősi körömben.
-
süti5
őstag
válasz
#94529552 #7515 üzenetére
Igen, de ha így is van, az esetek 99,9%-ában senki nem kíváncsi arra, ki mit néz, hallgat stb.
Sokan agyonparázzák ezt a megfigyelés dolgot, de az emberek fent említett hányada mit csinál a neten/tv-n?
Netezik, levelezik, vásárol, ilyen-olyan filmet, képeket néz stb, ami a kutyát nem érdekli mégis sokan hiszik, hogy ÁLLANDÓAN megfigyelik, ami nettó hülyeség, mert egy ilyen átlagemberre a kutya se kíváncsi, pláne nem a "titkos" szervek -
dualcore
őstag
Azt csak tudjátok érdekesség ként hogy az LG úgymond lopja a felhasználói adatokat. Bármit lejátszol a tv-n, neten keresztül egy szerverre továbbítja az adatokat. PL. cím, forrás, (torrent) méret stb. Igaz ez a menüben kikapcsolható de ha ki is kapcsolják, akkor is elküldi az adatokat.
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon #7507 üzenetére
Nem dolgozni járnak azok be csak dumálni,engem is letojtak(biztos nem nézték ki belőlem a vásárlást)ott nem is,amilyen drágák.Kikaptam volna a csávó kezéből a tv-t aztán elfutok.
Nem láttam a falon milyen tv volt.
Monya:Jó,hogy ezt írod(nem hagyott cserben a megérzésem)rá úszítanálak a youtube-os szerencsétlenre aki a philips tesztnél oltja a philips-et és a samut isteníti.Az a baj,hogy az lg 100 ronggyal olcsóbban adja a 800Hz-es tv-jét(730,731)de remélem nem ilyen képpel.
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #7508 üzenetére
Az ember szíve szakad meg!
Faxa tv.
-
Monya78
veterán
Ma kénytelen voltam egy off típusú TV előtt ülnöm néhány órát (új Samu 6-os széria).
A szolgáltató csak SD adásokat adott, de a philips SD képéhez képest...nagyon elbújhat, egyszerűen hányinger volt, próbáltam állítani de felesleges volt. Bár a menüje gyorsabb, ill több beállítást kínált...de akkor is... legközelebb viszek néhány HD-s cuccot vinni, de úgy érzem ez nem csak szolgáltatói hiba
-
Sir81
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7508 üzenetére
Te tényleg ennyire meg akarsz halni???
-
Már rég piszkálta a csőrömet a PFS 7509-es sorozat ma volt időm és megnéztem egy MM-ben és elsőre egész jó, a képminőség egészen pazar ha a kedves eladó még oda is adta távirányítóját egy 5 perces rábeszélés után, és nem őrizte volna hét lakat alatt. A távirányítón a qwerty billentyűzete puhábbnak éreztem mint egy 6008k-.ét ez böngészőben még előnyére is válhat a dolog, és ez is rádiófrekvenciás így nincs akadálya ha párod a tv elé áll így könnyedén válthatsz így is csatornát
. Maga tv fém talpon csücsül ahogy a 6xxx sorozatól felfelé hozzászokhattunk, a kialakítása egész vékony ,keskeny kávával van ellátva és a szegélye aludekor szegélyezi és a mintálya megegyezik a 6008k,7008k,7108k-val. a hangja ambiwoox egész jó hangzást nyújt, Hangteljesítmény 2x10W 1x50W ha jól emlékszem a kijelzővédelmét egy üveglap borítja de ebben már oldalt nézve magas fénynél nem láthatjuk azt a különös lilás fény vissza verődést, de lehet ennek csak én örülök. Alul a keretnél kiugrás szerűen az infa&wi-fi panel található egy világító Philips logóval karöltve ami feldobja az egész Tv-t fehér színben ez még ütősebb lehet. A menüje sebessége érezhetően javult. egyszóval elfogadnám.
És több méretben is rendelhető-42" kezdődik ami 250E majd 47",folytatódik aki 300E rendelkezik és 55" be is fejeződik 430E ár cédulájával. És elvileg jövő év elején PFS7609 néven fehér színben is megjelennek a polc sorain -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest