- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#46372352 #4199 üzenetére
Abban a topikban még nyáron is kiemelten ajánlott készülék volt az R6S az kisebb R6C mellett. Azért is vettem! Semmi gondom nincs vele. Azóta nagy karriert futott be. Az említett boltból (pedig ők kiemelt viszonteladók) ki is fogyott.
Természetesen a nagy számban értékesített eszközöknél a reklamáció is nagyobb számú és a topikok ezt tükrözik vissza. A philips topikban alig van gond a TV-vel, miközben a Samu és LG topik szerint problémás ez vagy az. Pedig csak arról van szó, hogy a Samuból és LG-ből eszméletlen sokat adnak el... egyszerű' embereknek is. De tök mindegy. A lényeg, hogy a tömegben a hiba is nagyobb, ha darabszámban nézzük. Ferrari típushibát te sem tudsz, de Suzuki Swift okossággal és hibával tele a NET.
Vedd meg nyugodtan. Jó vétel. -
válasz
nagyirm #4196 üzenetére
A másik gond, hogy a FAT32-nek 4GB a fájlkorlátja. Ezért nem is életszerű a HD-s filmek lejátszása.
Nem érdemes ezzel küzdeni. --> Médialejátszó. -
zsampi9
csendes tag
válasz
bluemirage #4191 üzenetére
Köszi. Remélem nem fogok csalódni.
Ma megnéztem a helyi MM-ben a konkurenciát is. Az biztos, hogy a Philips 5507-nek volt az egyik legjobb képe. 6087-es nem volt, úgyhogy csak remélni tudom, hogy annak legalább olyan jó lesz. -
nagyirm
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy Philips 32PFL5606H-s LED TV-t. USB-ről szerettem volna MKV formátumú filmeket lejátszani, viszont a külső HDD-t (2,5" WD NTFS) nem ismeri fel. A képernyőre meg azt írja, hogy "Ürítés".
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?Köszi
-
Mr.Pioneer
csendes tag
válasz
bluemirage #4188 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
válasz
zsampi9 #4190 üzenetére
Cáfolom. Ha léptetsz (+/-), akkor nincs még 1 mp sem. Szóval korrekt. Az enyém egy tavalyi 7000-es (7496).
Ha számot írsz be: pl. a 9-esen vagy és a 4-esre szeretnél menni, akkor megvan a 2 mp. Hogy miért?
Mert amikor beírod "4 - -", azaz megnyomod a 4-est, akkor vár, 1 mp-t hátha nyomod tovább pl. "41-".
De ez minden általam ismert TV-n így van, ha egy konkrét számot írsz be. -
zsampi9
csendes tag
válasz
kapicsabi #4143 üzenetére
Közben a 6007 helyett még egy kicsit okosabb van ugyanazért az árért. Persze továbbra is a képminőség lenne a lényeg.
Még egy kérdésem lenne: többen írtak körülményes, nem logikus menürendszerről, ill. a lassú csatornaváltásról. Az tényleg nagyon zavarna, ha 2 mp-et kellene várni a váltások között.
Remélem valaki meg tudja cáfolni ez utóbbit!Köszi,
Zsámpi -
dh66e
veterán
válasz
bluemirage #4188 üzenetére
BD25,BD50,high@5.x kódolású mkv-k dts és még sorolhatnám millió számra egy playa előnyeit.
-
válasz
Mr.Pioneer #4187 üzenetére
Egy tipp "option" gomb, majd "Aud.nyelv" ? Hátha nem próbáltad.
Tanács:
Na én pont az ilyenek miatt vettem mellé médialejátszót. Állítható betűméret és típus és szín és a felirat időzítése stb... stb... ezek melyek alapok egy médialejátszónál, de a TV-ék többségénél még a habokban sincs. Tovább ISO fájlok lejátszása, ami szintén alap, de a TV-knél nem. Én nem nagyon értem, hogy az MP3 és JPG kívül miért bíznak sokan a kompromisszumok mentes lejátszásban.... Ez egy TV! -
Mr.Pioneer
csendes tag
Üdv! Van egy Philips 42PFL4307H/12 tipusú tv-m és ha pendrive-ről akarok le játszani több hangsávú filmet (mkv) hogyan lehet hangsávot váltani én erről nem találtam semmit a használati utasításba.Kérlek segítsetek.Amúgy kiváló minőségű termék ajánlom mindenkinek.
-
mumububu
csendes tag
Sziasztok!
Ma voltam az euronicsba és ott árulnak egy Hama uzzano nevű wireles billentyűzetet.
Az eladó srác nem tudta megmondani megy e a tavaly vásárolt 3d-s 7606 os tv vel.
Használ esetleg valaki ilyet? Felismeri a tv?
Ha tud valaki valamit erről írja meg légyen szíves.
Amúgy nagyon pofás billentyűzet benne az egér is.
Köszi -
rhonin
senior tag
válasz
stickermajom #4180 üzenetére
Igen az lesz, csak addig próbálok a lehető legtöbbet megtudni róluk így látatlanba.
Gondoltam, hogy SD adásnál nem lesz valami fényes az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest