Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyxor

aktív tag

Sziasztok! Van egy Philips 32PFL3606H típusú tv-m, DVB-C tunerrel. Invitelnél vagyok, ahol van digitális kábeles adás, 110 csatorna van a hálózaton. Az a probléma, hogy akármilyen frekvenciára állítom a tv-t telepítésnél, csak az adott frekvenciáról keresi le a csatornákat, aztán meg is áll. Egyszerűen lehetetlen az összes digitális csatornát egyszerre elmenteni, mert ha egy újabb streamről szeretnék csatornákat keresni, akkor újra kell telepíteni a csatornákat, és a korábbiak odavesznek. Próbáltam már a tesztvételt, ott nem talál csatornákat sehol, csak 370 MHz-nél aktív a Tárol gomb, itt 10 csatornát lát. Tehát összesen 2 frekiről tudom lementeni a csatornákat, mégpedig úgy, hogy telepítésnél megadok mondjuk 306 MHz-et, ami ott van azt elmenti, aztán tesztvételnél 370 MHz-et, mert akkor csak ott talál adókat. Már minden országot kipróbáltam, teljes/gyors/javított keresést is, minden frekvencián, már azon gondolkoztam hogy külön-külön minden stream csatornáiról a listát szervizmenün keresztül lementem, majd hex editorral összegyúrom őket vagy írok rá programot ami megcsinálja, de áhhh... a lista valami értelmezhetetlen, tömörített formátumban van. :/ Biztos van ennél egyszerűbb mód. Valakinek valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák