Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kollbi
csendes tag
válasz Bogyi007 #22978 üzenetére
Köszi az információt, megjött a PUS6504 és kiegészíteném néhány információval a fórumot. A fentiek szerint gyászos a betekintési szög. A menübe belépve a termékjellemzőknél szerepel DTS-HD logó, de meggyőződésem, hogy valamilyen módon lekeveri és nem adja ki semmilyen kimeneten, filmlejátszás közben hangsávoknál csak dolby logo jelenik meg, a dts forrás logó nélküli (és sztereóban szól?). Ebben a táblázatban is az szerepel, hogy nincs DTS
Korábban már kérdezték itt a fórumon 22014 (de csak 22001-ig olvastam vissza) hogy akadnak filmek USB forrásból. Én is tapasztaltam magas bitrátájú Dolbyvision filmeknél, ahogy mások is. Egyelőre a DLNA megoldás sem jött be, remélem csak a 2.4 Ghz wifi miatt (majd megpróbálom UTP kábelen is hiszen a tv nem tudja az 5Ghz-t. A HDR tartalmaknál nem akadt.
Sajnos a termékjellemzőknél olyat is olvastam, hogy maximális támogatott adatforgalom: A H.265(HEVC) a Main/Main 10 Profile Level 5.1-ig támogatott 40Mb/s
Ezt azért feltüntethetnék mondjuk a Philips honlapon a termékjellemzők között, tekintve, hogy az 5.1 maximális sávszélessége 100,000 kbit/s
Esetleg valakinek megoldás erre (azon túl hogy vegyek androidosat és VLC telepítés) vagy ez ennyit tud és fogadjam el.
7304 tulajok esetleg meg tudnák írni náluk mit mond a készülék a sávszélességről és a támogatott H.265 kódolásról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- RAM topik
- További aktív témák...