- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vaki aktív tag Stimmt, most jön még egy C230, pont ugyanezt írták a trackingba, remélem hétfőn megkapom. Mihelyst megjön és összejön rá valami értelmes ROM, amivel rendesen műxik, akkor a másikat pár doboz sörért, vagy hasonló kaliberű ellenértékért szívesen átadom valakinek, aki szeretne barkácsolni vele. Update: hopp most jöttem rá, hogy nem írtam meg a korábbi teló történetének végét. Szóval ugye ott tartottunk, hogy Karbonosítás után nem ment a kamera és a Karbon ROM alatti recoveryből nem engedte visszaállítani sem a gyári mentést, sem a T30-at. Plusz az adb sem ismerte fel, hogy visszarakjak neki egy másik recoveryt. Valaki itt azt tanácsolta, próbáljam meg kikapcsolt állapotban, először úgy sem ment, de utána ha kikapcsolt állapotban a bekapcs gomb+hangerő fel (vagy le, már nem tudom) kombinációt nyomtam akkor egyszercsak elindult. Apró hiba hogy egyből a Karbon újraflesselés kezdett el futni, amit egy idő után sikeresen bezártam (véletlenül, de attól még én voltam a hülye  ) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell. ) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fedora Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
 ) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.