Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Ok, majd megnézem ezekkel a programokkal is.
Egyébként miután lehúztam az USB kábelt a telefonról, akkor láthatóvá váltak azok a könyvtárak, amiket előtte csak a számítógépről láttam. Biztos van ennek logikája, csak számomra nem világos, hogy miért van így
Más téma:
A telefon fényképezője rejtélyes számomra. Lámpafénynél (kint már sötét van) akartam fényképezni. A kijelzőn megjelenő kép tulajdonképpen olyan, mint amilyen valójában. De amikor exponálok és elkészül a kép, az már sötétebb. Viszont ha a vakuval készítek képet, na az meg aztán csont sötét! Mintha bállítaná a záridőt a vakuhoz, csak nem akkor süti el, amikor valójában vakuzik, hanem utána.
Nektek milyen tapasztalatototk van erről a témáról?
Az egy dolog, hogy nem egy csúcskamera van a gépben, de hogy még szoftveres is alátesz, így marhára lerontja.
Nem lehet ezt beállítani? A telefon "gyári" fényképező applikációját használtam. Esetleg egy másik programmal nem jobb fényképezni? De melyikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest