Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
kocka450 #232 üzenetére
Köszi a RAM adatokat.
Ha van még, akkor jöhet.Korábban már írtam egyébként a Phicommnak RAM ügyben. De nem reagáltak. Majd valamelyik oldalon lehúzom ezt a készüléket. Ott van a német és a kínai gyáruk, egyik sem írt vissza. Nekem is kifagy néhány alkalmazás, pl weboldal böngészésekor, valamint "Én kicsi tescóm" játéknál sorozatosan. És szerintem a RAM hiány miatt csinálja ezt. A 12600 Antutu pont nem indokolja, hogy ezeknél kilépjen a programból.
Mindenesetre mielőtt nagyon a készülék nyakába varrnám a problémát, előtte megpróbálom gyári állapotúra visszacsinálni a porgoramokat, androidot. Mert lehet, hogy én töröltem valami összetevőt, amit nem kellett volna.
Amúgy érdekes, hogy bizonyos RAM-mérő programok miért mutatnak 60-80-100 MB elrhető RAM-ot, miközben a telefon BEÁLLÍTÁSOK / ALKALMAZÁSOK / FUTÓ PROGRAMOK alatt 0-25MB-ot mutat csak. Szóval valami bűzlik RAM téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest