Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bandiras2
üzenetére
Ebből arra következtetnék, hogy a PZ4-et főleg felderítésre vagy hátulról snájperkedésre használod.
Ha jobban belegondolok, mikor a fejlesztésben eljutottam a PZ4-ig, akkor még elég kredithiányos lehettem, és csak a venti ment rá, sőt álcaháló is mert olcsó és leszedhető.Később, amikor farmtankként funkcionált vagy funny tankként, akkor ment rá a töltés- és célzásgyorsító. 100% legénységgel nagyon hatékony, bár a hatásuk csekélynek tünik az amúgy is jó löveg paraméterekhez képest.
A periszkop drága, de legalább leszedhető. Több tankon is alkalmaztam (állóhelyzetben +25% látótáv), de csak néhány pályán érzem úgy hogy hasznos. Alacsony tierben gyakran rak Malinovkára vagy Sztyeppére és ott nagy előny a többi "fapados" tankkal szemben.
Egy dinamikusabb csatában, főleg a frontvonalon, nem sok hasznát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest