Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bandiras2 #276 üzenetére
Ebből arra következtetnék, hogy a PZ4-et főleg felderítésre vagy hátulról snájperkedésre használod.
Ha jobban belegondolok, mikor a fejlesztésben eljutottam a PZ4-ig, akkor még elég kredithiányos lehettem, és csak a venti ment rá, sőt álcaháló is mert olcsó és leszedhető.Később, amikor farmtankként funkcionált vagy funny tankként, akkor ment rá a töltés- és célzásgyorsító. 100% legénységgel nagyon hatékony, bár a hatásuk csekélynek tünik az amúgy is jó löveg paraméterekhez képest.
A periszkop drága, de legalább leszedhető. Több tankon is alkalmaztam (állóhelyzetben +25% látótáv), de csak néhány pályán érzem úgy hogy hasznos. Alacsony tierben gyakran rak Malinovkára vagy Sztyeppére és ott nagy előny a többi "fapados" tankkal szemben.
Egy dinamikusabb csatában, főleg a frontvonalon, nem sok hasznát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest