Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bandiras2
senior tag
válasz

Phantomhive

üzenetére
						Eligazítani? milyen vonalon indultál el?
Német vonalon a PZ4 ágat tudnám javasolni, abból választhatsz két tigris felé is, és oldalra a TD ág és a többi tank is elérhető. TD ágon Hetzertől nem rossz, pontosak és sebeznek is, de könnyen átlőhetőek. Megfelelően használva a StuG egy vadállat.
Orosz irányban a KV ág a használhatóbb(szerintem). KV1 KV2 KV3 IS és társai nem rosszak, ráadásul KV13 irányból át lehet menni a másik főágra is. A nagy ágyúk nagyot csapnak, de pontatlanok. TD ágon a legjobb rejtésük van.
Franciákkal nem sokáig kísérleteztem, ARL44 vonaláig mindegyik használhatatlanul FOS, utána viszont veszélyesek nagyon köszönhetően az automata ágyúiknak.
Amerikai ágon az ágyúk erősek, pontosak, a tankok pedig papírból vannak, a TD vonaluk viszont nagyon durva lett.
Nemsokára jönnek a Britt tankok... Nem sok jót láttam a fa elején. Ami vastag, annak az ágyúja vicc, ami pedig el van látva tűzerővel, az papír. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
 - Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
 - Új FULL HD webkamera + Számla

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest