Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
yoleeka #192531 üzenetére
Igen, az a felső takaró lemez. Igazából megáll, mert a kis gömb, amibe bepattan, és az egyik műanyag "clips" fogja, szóval leesni nem fog szerintem, csak engem zavar, ha valami nem perfekt
Itt találtam. Bár nem tudom mi a különbség 04E103925f és 04E103925h cikkszamok közt, nekem előbbi kell talán, de ez is tök ugyanolyan. -
Papa-Het
aktív tag
válasz
yoleeka #192511 üzenetére
Szia,
egy utána járást mindenképpen megérne a dolog, mert egyelőre várakozó állásponton van a történet sajnos. Nagyon szépen köszönöm!
@molnarpeter - én nem vagyok audis, én csak próbálok segíteni a srácnak valahogy. Az eBay terméket megtaláltam én is, szerintem még az is bagóért van, de ő tudja... lehet hogy van alkatrész, sőt, biztos hogy van, csak más kódon futhat. Illetve nem tudom hogy az utolsó 2 karakternek van bármiféle jelentősége? Nagyon sok azonos cikkszámút találni, viszont az uccsó kettő betűkombináció más. Neked is köszönöm a válaszodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest