- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doki16 #188614 üzenetére
Reggel fölmentem pályára, kb 25 kilométert tudtam most menni, végig S-ben, dobálta föl néha hatosba de mindig visszatettem 5-be (kivéve mikor 140 környékén mentem akkor már a 6 is nagyon közel van 3000-hez). Ezt a tegyem át manuálba dolgot nem tudom hogy van, márhogy a váltókaron? Még ott sose nyúltam hozzá csak a kormány mögötti füleket pöckölgettem.
Előtte volt még egy 4km bemelegítés a pályáig szintén S-ben, meg egy szűk kilométer a pályától idáig. Sajnos itt a környéken mindenhol 120-as limit van, igyekeztem legalább 125-tel menni, volt ahol 140 is volt, és mindig 2500 fölött tartani, de inkább 3000-hez közelebb.
Mikor megálltam nem tartotta magasan a fordulatot és a ventilátor sem ment, vártam még egy percet kábé hátha lesz valami de nem. Az olaj kb 85°C környékén volt ekkor, mikor lellítottam.
ELM-em nincs, pontosabban ami van az nem működik vagy a kocsival vagy a VAG DPF programmal, bár gyanús hogy előbbi, mert Torque sem olvas ki semmit, bár az ikon átvált connected to ECU-ra.https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- LED világítás a lakásban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- BMW topik
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest