Hirdetés
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Mercutio_ #7266 üzenetére
Jaja, 10 éve az már elég rendes pénz volt. Azért is örültem annyira. Gondoltam hogy ma egy százast csak adnának már végzős mérnökhallgatónak rendes melóra rendes helyen, sajnálatos hogy nem
Eperkutyus: ne is mondd, ez sokunk
félelmeaggodalma, pillanatnyilag az x+y -ból jóindulattal is kábé félixet tudok eltenni.
Bátor vagy hogy léptél, így kell! A legtöbben (nyúl módon vagy sem) akkor lépnénk, ha az új hely már megvan. -
törölt tag
válasz
Mercutio_ #7266 üzenetére
Magyar életnek jó a pénz. Az átlagnál több, de csak pont annyival, hogy több legyen. Ahhoz kevés, hogy ebből X-et letegyek a saját öregkoromra (öngondoskodás, mert én nyugdíjra nem számítok az államtól), arra szintén kevés, hogy még Y-t az X mellett szintén letegyek , hogy a leendő (még nem létező) gyerekemet urambocsá, 18 éves korára, mire felnő, egy lakással útnak indítsam. Illetve voltam 2 másik helyen interjúzni, egyiknél 2x bért ajánlottak, másiknál több mint 2x-et a mostanimnak, ergo leesett a tantusz, mennyi a piaci értékem úgymond, így aztán pláne. Nincs se kutyám se macskám se barátnőm se semmim, most még ugrálhatok. 40-évesen, családdal már kevésbé. Hát ugrottam. Nincs új hely - majd jön. De előre nézek, nem hátra. Mint a hegymászók. Majd visszanézem, honnan is jöttem, ha felértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- EA Sports WRC '23
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest