- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Larry303 #22952 üzenetére
Ez az importálás nem nagyon fog menni, nem látok ilyen lehetőséget.
A nyomtatvány természetesen telepítve van, de ez nem az.Gugli azt mondta, rá, hogy egy titkosított fájl, amit csak a NAV tud olvasni.
Ez nem is lenne gond, csak akkor mi a bánatnak küldik el nekem?
Mert e.v.-ként egy nyilatkozatot kellene kapnom pdf-ben.
---
Más: foglalom a repjegyet nyaralásra. Tök jó, mert pont ma csökkent pár ezressel. Mondom is asszonynak, így legalább több jut benzinre a bérelt autóba. Szóval végigviszem a foglalást, fizetek. Gondolkodik-gondolkodik, nem történik semmi, csak teker. kb 1-2 perc után jön a hibaüzenet, hogy a járat nem választható. Mondom WTF, avagy mi a picsa?! Újra indítom a foglalási procedúrát, hát a tetű wizzair nem visszatolta az árakat addigra.
Majd fel robbantam.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Freddy76
addikt
válasz
Larry303 #22952 üzenetére
Ma kollégám Szombathelyen volt, kemény túrán. Kezdett a bíróságon, majd ment a NAV-hoz, onnan a rendőrségre. Ezen helyek rendszerint nehezen túlélhetők épp ésszel. Kolléga szerencsétlenségére mindhárom helyen hülyéket fogott ki, erre jött még a Csorna-Szombathely út, mindezek után délután ötkor őrjöngve robban be: "Faszkivan, Szombathelyen nincs egy normális ember sem?" Először Imyourfriend-re gondoltam, és nem szóltam semmit, de aztán eszembe jutottál, és emeltem a kezemet, hogy jelezzem, ismerek egyet. De a kolléga folytatta: "Aki normális, az biztos állandóan iszik, hogy elviselje a sok hülyét."
Eszembe jutott Füred, és lassan letettem a kezemet.
Nekem Dunaújvárosról vannak hasonló benyomásaim, bocs, Tamás... Mondjuk szerintem a legtöbb fasz itt Budapesten van, de ez részletkérdés.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest