- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
Mercutio_ #46197 üzenetére
Attól függ mihez képest ugye. Ha pedig a tükör nem mérvadó akkor mi? A lelki béke és a chi meg a hasonlókat leszámítva.
Amúgy meg én a halálomig 21 maradok, ez tény."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #46195 üzenetére
Pedig tényleg így gondolom poén ide vagy oda.
Reinkarnációban hiszek, a testem jelenlegi formájában ideiglenesnek tekintem (főleg, hogy megöregszem és olyan szottyos lesz majd mint a tiéd).
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #46193 üzenetére
"Egy recycle jel az utolsó, amit még magamra varratnék valahova, mert az jelképezné kellően a gondolkodásom erről-arról, de azt is minek."
Ez szép gesztus ha ér valami és nincs ki döntsön kié legyen a májad.
Szerintem a homlokodra vésesd, a fejet úgy sem használják fel...
(botsch)
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz
Mercutio_ #46190 üzenetére
Kb.
De amúgy nem, semmi olyan. Pl goás körökben mozogtam meg mozgok eleget, mégsem varrattam magamra az "elcsépelt" aum jelet.
Imádok filmesre fotózni, magamnak hívom, mégsincs az alkaromon filmtekercs.
Egy recycle jel az utolsó, amit még magamra varratnék valahova, mert az jelképezné kellően a gondolkodásom erről-arról, de azt is minek."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Real_Necro #46181 üzenetére
Ha ezt meglépik, kibaxom a 'csába, és marad a Linux. Sajnos akkor megy vele a PS is, de majdcsak elleszek valahogy a gimppel. Csak a fotós programok miatt van a win, semmi másra nem kell.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
válasz
spanyoll #46184 üzenetére
Egy Don Quijote tetkó
atok666:Pedig, ha nem is havi, de az éves díj egyre jobban terjed. Pl. Autodesk sw-k.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
atok666
őstag
válasz
Real_Necro #46187 üzenetére
A havi fizetos alapu OS eletkeptelen szerintem. Pont, hogy ingyen kene adniuk a "platformot", aztan onnan beterelni az embereket a storeba, hogy ott koltsek el a penzuket.
Atok
-
Real_Necro
veterán
válasz
atok666 #46185 üzenetére
Szerintem logikusnak tűnik de térjünk vissza rá majd akkor.
Mégis hol érné meg a Microfosnak ingyen adni bármit is? Egyébként is egyre jobban terelnek mindenkit a felhő alapú szolgáltatás felé ami ugye már bérlés, nem vásárlás...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz
Höh, ezt nem tudtam. Térjen át akkor a tököm rájuk, nyaljanak sót. Marad a 8.1 amíg meg nem szűnik minden létező update.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
atok666
őstag
válasz
Ez eleg hihetetlennek tunik...
Atok
-
spanyoll
addikt
Ezt én is észrevettem. Idáig az volt a különleges ha varrattál magadra, most meg ahogy körbenézek strandon/villamoson/utcán már-már az az extra, ha valakire nincs cirkálva semmi.
Egy percig nem vetem meg a tetkót, én is gondolkoztam rajta sokáig, de semmit nem éreztem magaménak annyira, hogy ezt most mindenképp magamra kell szurkáltatni."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz
aleister #46182 üzenetére
Anyacég megy MS Enterprise felé és mivel a leányvállalatokat is húzzák be, így volt ma egy fél napos tárgyalásom a németek IT-s főnökével. Tőle jött az infó...
-
aleister
veterán
válasz
Igazán elegáns.
Ennyi erővel lehetne fent XP is.Mondjuk mit várt az ember ingyé...?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Ja még valami. Win 10-re spanyoll-on kívül tért már át valaki? Nekem még új az infó, hogy a rendszer csak 2 hónapig ingyenes, aztán ha nem tejelsz nem kapsz frissítéseket sem.
.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #46174 üzenetére
Darabos mindenképpen.
Bakker... találkoztatok már hibás win 7 telepítő médiával? Fél nap molyolás után most jöttem rá... hogy rohadjon meg... utálom az egyedileg összerakott ipari pcket. Most meg pendriveozhatok hozzá drivert mert a winfos telepítő még azt sem ismer hozzá...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Mercutio_ #46176 üzenetére
Azokat én is láttam szerintem.
Amúgy kész káosz ami a Kerepesi, Hungária és Könyves Kálmán környékén van. Azt már megszoktam, hogy a 10 perces utat csak 25-30 perc alatt tudom megtenni, de hogy mindenki meg van hülyülve, az is biztos. 2x majdnem belém jöttek oldalról, meg vmiért úgy érezte az összes hétvégi mazsola, hogy most neki autóznia kell. Nagyon ritkán használom a dudát az autóban, most 3x is kikényszerítették belőlem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
Egyébként nem tudom mit művelnek a srácok a westend tetején, de most húzott el mellettem 6 furgon és egy skoda yeti megtömve beöltözött sünökkel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
Sracok, grillezeshez, brikettes vagy darabos faszen?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Studi
veterán
válasz
Mercutio_ #46167 üzenetére
Én a hétvégén Zamárdiban és Velencén azt figyeltem meg, hogy minden csajon van valami felirat.
Ha nemctudják megjegyezni a kedvenc idézetüket miért nem vesznek egy jegyzettömböt?
Mondjuk én nem vagyok olyan válogatós, mint Freddy, nálam nem kizáró ok a tetkó.Amúgy szemöldökre gondolsz?
-
Mercutio_
félisten
válasz
#04230330 #46168 üzenetére
Valami security isten leánykája, szóval nem biztos, hogy akarod te azt
és nem is ismerem 1 hete jött, 2 hét és már itt sincs.
-
Mercutio_
félisten
Azt a rajzolt szemhéjat nem bírják elfelejteni
van itt egy gyakornok, 16 éves, de már graffiti vana szeme fölött
-
Studi
veterán
-
Byk01
őstag
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy76 #46155 üzenetére
Nyugi, lehet mire odaérsz már léptem
amúgy van egy ügyvéd haverom aki szerint a telefon sokszor egyszerűbb és gyorsabb
amikor végeztél hívd fel
Jusztot(ja ő akkor már gyúr)rbalint-ot(kutyát sétáltat fotelestől)engem(kinyomlak) ööö... Studit!Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
Urak, meg többiek, akkor lesz most este valami? Úgy értem, olyan, ami nem matiné, hanem kora esti program? Este hét előtt nem érek oda, cserébe tudok inni útközben egy sört, hogy a hátrányt behozzam.
Jó fejek lesznek ott, vagy csak Studi, Juszt, Bálint, és Merci?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
L4mie
veterán
Hogy is van az a törvény vagy rendelet, hogy a telefonos ügyfélszolgálat köteles 5 perc alatt kapcsolni egy élő embert? /Aegon../ rohadtul unalmas a zenéjük.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
madgie
titán
-
aleister
veterán
válasz
Mercutio_ #46147 üzenetére
Köszi ezért is!
(#46146) .: JuSzT :.
Én már meg sem próbálok keresni, ha appokról van szó.
Annyi stuff van, hogy az ember elveszik a találatokban. Inkább megkérdem valaki véleményét, aki használt már ilyet, és kiszűrte már a gagyikat.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Srácok, androidos diktafon alkalmazást tudtok-é?
(#46125) Novics
Nos akkor nem volt épp a legjobb nap a tegnapi a számodra. Fel a fejjel...lesz még rosszabb!szerk:
Uh, most olvasom, hogy hányótoknak volt tegnap káresete a vihar miatt.
Remélem volt biztosítás, és nem jöttök majd rosszul ki az egészből![ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
fasza, kb 80k-s kár, 2 ablak törés 1 beázás, falrepedés /meghúzta a tetőt a szél/ és 3 velux külső hővédő roló-t tépett le a szelecske.
Ami mák, hogy az udvarban lévő 20m- magas fa, nem a ház és a kocsik felé dőlt hanem a mellette lévőnek.
jha amúgy bkv megint rulz....
-
Mercutio_
félisten
1/2 órája értem haza, 3/4 9-ig meló, éljen a szabi!
-
Vihar témához... Én a megszokottak szerint ma is a stúdióban hesszeltem végezve az utolsó simításokat...
Ott nagyon nagy vihar volt...
6 óra előtt volt a vihar, onnantól kezdve végig csak a szirénázás ment a környéken, szembe az irodaépületen kb 8-10 ablak törött ki... azt sepregette a portás mikor kimentem elszedni fél fákat az udvarról.
Most jöttem el és még az utak tele voltak fákkal, több tőből dőlt ki... úgy kellett végigszlalomoznom és áthajtanom kisebb ágakon, szerencsére egy sávon végig lehetett döcögni...
Gyál környékén a nulláson vízátfolyásokon kellett átszáguldozni, 80-nál többet nem mertem menni...
Gyömrőn, meg most kezdett el esni az eső, szerintem itt egy csepp sem volt... viszont szélvihar volt... mert az egérpadom tiszta poros lett. (nyitvamaradt bukóra egy ablak) -
törölt tag
FÉLÁRAS SZERDA
Próbáltad már a NetPincér mobil appot? Ha még nem rendeltél, most 50% kedvezménnyel megteheted!
Add le szerdán az első mobilos rendelésed (Android vagy iOS) az NP50 kuponkód felhasználásával, és egyél féláron! *Az ajánlat kizárólag 2015.07.08-án, a felhasználó NetPincéres profiljához tartozó első mobil applikáción (Android vagy iOS) keresztül leadott rendelés esetén vehető igénybe. A kedvezmény online fizetési mód esetén érvényesíthető, és más kedvezménnyel nem összevonható. Maximális rendelési érték: 30 000 Ft.Nem reklámként, csak ha valakit érintene, érdekelné stb.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
Ez van. Kell néha egy kis érdekesség is az életbe
Csak azt sajnálom, hogy reggel lebeszéltem magam arról, hogy betegyem a szandálomat a táskába. Jó lett volna, ha nem mezítláb kell nyomnom a Delej utcától Elszokott az ilyesmitől a talpam.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #46130 üzenetére
Mert FB csoportból volt. Kivettem a képeket a pps-ből, az csak felesleges sallang.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
Csodálkozom, hogy Eperkutyus még nem linkelte: a nevében soXXXeretettel!
18+
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz
fi:zi'k #46127 üzenetére
Egyszer mi is beáztunk így, szerencsére még felújítás előtt. Aki nem érti, van az a szél, ami képes bármilyen precíz műanyag ablakon úgy benyomni, hogy a közben neki zúduló eső szépen befolyik.
Még cégnél voltam mikor kitört a vihat. A raktárban az ajtón patakokban folyt be felül a víz. Elázott több terület, az áram elment... egy pc sajnos földön volt, csorgott ki belőle a víz, de talán nem érte el a technikát...
Az Örs Vezér tér környékén rengeteg fa kidőlt, ágak szakadtak le. Kocsik a Kerepesin kifele a zöld sávba hajtottak fel mert egy fa keresztbe állt az úton. Több utcában küszöbig ért a víz, lámpák sötétek. Örsön elég nehézkes volt Fehér útról balra a Kerepesire kanyarodni.Ja és amikor feltámadt a szél, elálltam kocsival a parkolóhelyemről. Azt hiszem a kocsim őrangyalának ma sokat köszönhetek: (a második képen a leszakadt ágak jelölik hol szoktam állni)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz
Mercutio_ #46121 üzenetére
Előző lakó cseréltette még 2006-ban. Franc tudja ki csinálta.
Lakásbiztosítás már-még nincs, így ez zsebből megy most.(#46122) rbalint88
Az ablak dupla szigetelése mentén, mert akkor volt a szélnyomás a 3 db 120x150-es ablakon.(#46123) j.bravo
Ezt most annyira nem is értem.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novics
senior tag
válasz
aleister #46105 üzenetére
Valami eső féle itt is volt, de inkább csak szél van. De az iszonyat durva! Alig bírtam széllel szembe
vizelnitekerni. Még vissza is váltottam, de ez sem segített. Kéthely határában elszakadt a lánc. 8604 km után. Persze mér legalább 5000 km-rel ezelőtt cserélni kellett volna.Most már nincs mese, hátsó fogaskoszorú és lánc csere, addig meg marad a monti.
Az eső előtt még haza tudtam menni anyuékhoz, aztán kezdett csak szakadni. De nem tartott sokáig. Viszont mákostésztát ettem, ami jó.Elhozott autóval, és láttunk az út mellett szaladni egy őzgidát a nyomában egy rókával. Egész sokáig szaladtak az út mellett, aztán a róka megijedt az autótól és beugrott a bozótba. Érdekes volt, ahogyan egy nálánál nagyobb állatot kerget.
Itthon viszont a terasz alól lefújta a szél a rozsdafarkú fészkét. Benne volt 2 fióka. De már régen nem éltek, pedig azt hittem még mozog valamelyik, de nem ő volt, hanem a kukacok. Nagyon betett a kedvemnek, mert nagyon örültem, amikor ideköltözött a madár a konyhaablakkal majdnem szembe.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Byk01
őstag
válasz
fi:zi'k #46119 üzenetére
Én meg elindultam haza a Westendből. Metró ritkán jár, tömeg nem kicsi. Mondom, vonat... Felsővezeték szakadás, Nyugatiból semmi nem megy. Gondoltam, villamosozok egyet, mire a Corvinhoz érek, rendesen jár majd a metró. Odaérek, metró egyáltalán nem jár. Elindultam gyalog. Most az Ecseri útnál vagyok, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány pótló busz előzött meg, amíg ide értem.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
válasz
fi:zi'k #46119 üzenetére
kivitelező céget remélem megbúbolod.
Egyébként biztosító, amíg nem jönnek ki kárfelmérni ne dobj ki semmit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Minket meg faszán eláztatott a vihar. A lakásban, zárt ablakokkal. Dobhatom ki a féléves l.padló jelentős részét.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Byk01
őstag
válasz
rbalint88 #46112 üzenetére
Jó a holnap is
Olvashattam volna hamarabb is
JuSzT fél 6 előtt pár perccel én hívtalak 30-asról, de úgy tűnik, már tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Én meg asszem kiülök a teraszra, pattintok egy sört, és nézem hogy veri le a jég az összes barackot a lekvár/pálinkafáról...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz
rbalint88 #46108 üzenetére
Én még bent szívok vagy 1/2 órát melóban, aztán nyugatihoz oda kellene érnem 6-ig, (compker) bár azt napolhatom holnapra is, nekem jó a holnapi sörözés is, még pesten leszek
update: Nem tudom még kit érint, de most írták, hogy a Dózsa György úti megállónál lerohadt a metró.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Merci, gorgo: lefújjuk a mait vagy várjunk még és hátha? Juszt még nem indult el, én se, mert pont itt a vihar. Studi pedig a Keletiben dekkol.
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #46099 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. És hiába van a kresz szerint nekem elsőbbségem, ha a Kama3 söfőrje magasról (szó szerint is) tesz rá. Mindenki figyel, hogy mi van, és nem mereven ragaszkodik a leírtakhoz, hanem a másik mozgására reagál és aszerint dönt arról, mi is legyen.
-
aleister
veterán
Itt jég ugyan nem esett, de szemtanúja voltam az ablakból, amint egy csajszi kb 2 másodperc alatt bőrré ázott. Próbált előre haladni a nagyjából 80-100 km-es széllel szemben, amikor elkezdett esni. Kvázi beleállt egy vízszintes zuhanyba.
Szóval elmondhatjuk, hogy bokáig benedvesedett már csak a puszta nézésemtől na!
-
L4mie
veterán
jaja, itt van valahol lentebb a kép az aktuális vihar menüpont alatt.
[link]Jaja de nincs hova :S otthon van a kocsi fa alatt...az is jó kis veszélyforrás ha rádől...
jaja gellérthegyről biztos nagyon frankó képeket lehetne tolni
[ Szerkesztve ]
-
-
L4mie
veterán
válasz
aleister #46098 üzenetére
most picit a jégtől f*sok.... kint a kocsi ráadásul fa alatt meg a tetőablakokon sincs minden külső hővédő rolo ami azért valamennyire megfogja ha jón a golflabda.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések