- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
27 fok, légkondi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #45898 üzenetére
Én is a teraszon voltam, még üvegtető van rajta egy darabig... egy élmény volt 46 fokban lazúrozni, csiszolni
-
Real_Necro
veterán
válasz
fi:zi'k #45896 üzenetére
Erkélyünkön tegnap külső ablak nem volt nyitva, 56,9-ig ment a hőmérséklet. Már-már szegény citromfák is alig élték túl. Az a gondom, hogy nem végeztem a renoválással és a bambusz függönyöket nem tudom felrakni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Hát, apósom kb 3-4 km-re ingazik, néha ki a városból, van igazság a negyevszakban, majd kiderul
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Studi
veterán
válasz
Balinov #45886 üzenetére
Én ekkora futásra vennék valami másod-harmadvonalbeli (Debica, Matador...) négyévszakost. Újonnan biztos jobbak lesznek, mint bármely 10 éves gumi, nem kell b@szakodni a cserélgetéssel. Amúgy is ésszel mennek gondolom, nagy hóban meg nem kell vele elindulni, lehet annyi mindent csinálni otthon is.
-
Real_Necro
veterán
Filmajánló:
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #45886 üzenetére
Kb 8 év alatt meg olyan kemény lesz mint a beton (vagy mint az én télim most vagy a nyári tavaly előtt)
Szóval hiába az évenkénti kevés használat, attól még a gumi öregszik és veszít a tapadásából.
-
Balinov
titán
válasz
t_a_m_a_s #45885 üzenetére
A használt volt az első ötletem, de Vera lehurrogott... 205ön is mindig azok voltak, semmi gond nem volt velük. Apósom meg most mondja, hogy kb tíz évesek a gumik.. Arra az évi 3-4000kmre még a használt is bőven megváltás
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz
fi:zi'k #45881 üzenetére
okes sracok, koszonok minden infot. Beszelek meg haverokkal, gyorkornyekiben is ki melyik gumist ajanlja aztan max lerendelem, Automaxnal ha jol latom, 4db-nal ingyenes a szallitas.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #45873 üzenetére
Szerintem is megéri guminként az a +3-4ezer Ft... Az én 16 éves Astrámra tavaly kb 90 volt a 4 darab nyári Michelin. Idén télit is kell vennem, abból sem fogom alább adni. Nekem többet ér, hogy tudjam, biztosan meg fogok vele állni.
-
Lassú Víz
addikt
-
m3ss
veterán
válasz
Lassú Víz #45878 üzenetére
en netto 44-ert vettem 4db toyo t1r-t par eve, uennyiert vett ismerosom fel eve. 195 50 15. lehet az olcsobb? mondjuk mas kerdes h tul puha az oldalfala ennek a guminak...mar mast vennek. puha gumi es kopik nagyon. de tapad is, esoben nagyon jo.
(#45879) Balinov rosszul gondolod, ez a dolga.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
Nem vagyok annyira tisztában már az otthoni viszonyokkal de simán el tudom képzelni hogy a gumis nem repesne az örömtől, ha a nem ott vett gumit vele rakatnam fel...
-
Lassú Víz
addikt
Sajnos nem. Nekem is kb. két évvel ezelőtt majd 80 volt a 4 db. 155/70 R13 Michelin téli gumi. Egyet értek veled, hogy a megállás, úttartás az autó évjáratától, értékétől függetlenül fontos dolog.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
válasz
fi:zi'k #45874 üzenetére
R13 term. elirtam..
Kleber-t, Barum-ot talatlam egy gyori gumisnal, akit meg en is ismerek regrol...8-10eves fasztudja milyen papucsok helyett ez is megvaltas lesz szerintem
szerk: m3ss: az,hogy netem lerendelem gyorben az okes, de ki teszi fel...
..
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz
fi:zi'k #45874 üzenetére
en is csodalkozok azon a 12-on. amugy attol h 20 eves, meg nem art ha megall vele az ember
pont ekkora meretben nem sporolnek gumin, szar meg a jobbak kozott lesz 4 kereknel tizenpar ezer forint kulonbseg? annyit sztem nem er.inkabb keress neten vmi olcsobb helyet, es szallitasd le. 15-18e ft-ot sokallom, annyiert 15colra kapok nagyon jo gumit.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #45872 üzenetére
az esszeruseg keretei kozott, Andras, 15-18k/db-ert nem fogok egy 20+ eves 3-as golfot felgumizni...
10-12k/db+ szereles amit realis raforditasnak tartanek, helyi beszerzessel, Gyorben
-
Balinov
titán
Sracok, 3-as Golfra 175/70/R12 meretben milyen gumit erdemes venni, otthon?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy76 #45857 üzenetére
Művészileg Csőre a legjobb, de nekem kicsit “üljünk fel a hullámra “ érzésem van.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Novics
senior tag
Tudom, lerágott csont, de most fejezem be a GoT 5. évadát, és hát basszus, ez eléggé távol áll már a könyvtől! Ez itt most nem értékítélet, csak ténymegállapítás. Pár dologban tovább ment, mint a könyvek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy Martin bácsi hogyan fogja folytatni.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
spanyoll
addikt
válasz
fi:zi'k #45852 üzenetére
A horror ár eléggé relatív. Anno (nemrég hagytam ott) quadnál is szerintem romlott a hallásom az 50ccm visítása (mindig nyélgázzal kell menni, hogy egyáltalán a 42kmph-t elérd) és a szar fedés miatt "beltérben" pattogó hangzavartól.
Most viszont, hogy állandósan partyfotózok érzem, hogy gyakran nem értem amit magyaráznak nekem. Most vagy mindenki motyog és hülye, vagy az én hallásom kezdett el romlani. Elmehetnék persze hallásvizsgálatra, de nem kell ahhoz orvos, hogy megállapítsam: a rendszeres hangos zene nem tesz jót a hallásomnak.
A 8-10-15 rongy pedig szerintem bőven sokkal kevesebb veszteség, mintha hallókészülék kéne már 35 évesen.
Amúgy meg köszi a helpet neked is, meg necronak, zolkának is"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz
zolka78 #45653 üzenetére
No folyamatban...
11:35-nél végül kiderült mi az az építmény?
Furkoo:
Szerintem az összes közül még mindig ez viszi a prímet.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Lassú Víz
addikt
Most érettségizett a gyerek. El kezdtem kutakodni, hogy meddig jár a családi pótlék és az adókedvezmény. Kb. az őrület határán járok, mert amit a NAV meg az államkincstár tájékoztatás gyanánt csinál, az gyalázat. Őszintén szólva azt sem értem, hogy a bizonyítványt kiállító oktatási intézmény miért nem jelenti a jogosultság megszűnését legalább a csp-t folyósító államkincstár felé?
Eddig ott tartok, hogy a júliust jó eséllyel megszívtam, és majd hétfőn felhívom a budapesti ügyfélszolgálatot, hogy mi a teendő, mert lépten-nyomon az arcomba tolják, hogy hol vegyek állampapírt, de azt nem lehet megtalálni, hogy hová menjek ilyenkor. Addig remélem lehiggadok, mert a szerencsétlen ügyfélszolgálatos nem tehet az elbaszott ügyfélbarát kormányhivatalokról.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
spanyoll #45850 üzenetére
Keresd Chapelt.
Amúgy vannak spéci, hangtechnikusoknak, zenészeknek való füldugók, amik a környezeti zaj jelentős részét kiszűrik, viszont, ha melletted beszél vki, akkor azt hallod/érted. Ja most látom mit linkeltél, pont erről beszéltem.Mondjuk elég horror ára van.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #45850 üzenetére
Munkavédelmis boltot érdemes szerintem felkeresni. Találsz többféle füldugót többféle zajszűrésre.
-
spanyoll
addikt
Van valami fuldugo profi itt? Nem a patikaban 100ftert szivacsos hanem a specibb zajszuros erdekelne. Attol tartok nem teljesen tesz jot a hallasomnak a bulikban a hangero es gondoltam befektetnek egy ilyenbe. Azt vagom, hogy vannak ilyen 30-50rongy kornyeken nagyon specik, engem viszont az erdekelne, hogy 5-10korul van-e rendes zajszuros, meg hangerot fogos (ha tud ilyet) ami jo is.
Mod: ez pl mennyire jo?
http://www.fuldugo.hu/fuldugok/alpine-musicsafe-pro-szuros-fuldugo-zeneszeknek-dj-knekBocsi, telorol munkas a linkeles.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz
zolka78 #45846 üzenetére
Itt most ki kell találnunk, hogy mennyit kell levonnunk a képen átható értékből?
(#45849) .: JuSzT :.
Bár nem vagyok jártas a drónokban, de ennek inkább a letisztultsága és a vízállósága, ami "új", mert követők már eddig is voltak.
Amúgy kéne.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
zolka78 #45846 üzenetére
Itt valszeg az ablaküvegházhatás is bejátszik, de biztos nem fogtok fázni
rbálint88: Ha nem stimmel a leírás a valósággal fizeti a benzint az eladó?
-
-
nagyúr
Van köztetek mosógép guru?
-
Mercutio_
félisten
válasz
j.bravo #45842 üzenetére
Jaaa, akkor többet nem futunk össze árpád jómunkásembernál?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
j.bravo
addikt
válasz
rbalint88 #45835 üzenetére
Csak hogy jól értem-e, Sopronban néztél ki magadnak egy játszós verdát?
Mennék szívesen de új meló, új helyen, szigorúan ott kell lenni még. Háromnegyed ötkor indul vissza a céges busz Gyálról, addigra gondolom már hazafelé jönnétek.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
aleister
veterán
Gasztro tudorok!
Feta sajtot hol érdemes venni? Sparban találtam fél kilósat 900-ért, de elég sós. Esetleg ismertek 30-40 dekás kiszerelésű finom márkát?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz
rbalint88 #45835 üzenetére
Akkor mi örülhetünk. 35 volt a max, de úgy 11-ig teljesen élhető volt a város, mert hűvös szellő jött - gondolom a helyek felől. Este kenjétek be magatokat szúnyogriasztóval, a dómról nem tudtam hosszúexpós képet lőni, mert sz*rrá csíptek a kis rohadékok így inkáb hagytam a fenébe.
Ha találtok valami normális árú ruhás/cipős helyet majd jelezzétek, én 10k alatt nem láttam inget, annyiért meg...
Meddig vagytok kint?
t_a_m_a_s: Lőttem jó kis IWC és társai kirakatokat, azt majd az órásba tolom
-
Balinov
titán
válasz
Mercutio_ #45833 üzenetére
afamentes terulettol ockodom, nehogy megint vegyek egy fix-et, mint Gibraltarban..
Koszi az infot. Tetszik az otlet, lehet tavasszal elmegyunk egy hosszuhetvegere..haza mar ugysem jarok nagyon..
-
rbalint88
addikt
válasz
Mercutio_ #45829 üzenetére
Koszi, mar itt vagyunk.
Delelott megmasztuk a domot, meg szetneztunk a divatnegyedben (olyan d&g cipot fotoztam, beszartok), most ertunk fel oraja a szallasra. Muszaj hulni kicsit, 37 fok van es paras rohadtul, csavarni lehet a viet a polombol, pedig nem vagyok annyira nagyon izzados. Majd 6-7 korul ujra nyakunkba vesszuk a varost, addig lehet meg egy beautysleep is lesz, mert 12 oraja talpon vagyunkes ugyis gcimeleg van, nemerdemes kint lenni.
Ja, nap poenja, elhoztam a fujit, meg direkt kertem kolcson hozza potakkut es nincs energiam elovenni a gepet es baszodni vele, inkabb a telefonnal fotozok. Egyedul a domnal fotoztam a fenykepezogeppel... Mondjuk ha csak 5 fokkal hidegebb lenne, akkor biztos tobb ingerem lesz hozza, de eddig zavart, hogy meg a gep is melegitsen.
Ja, ha valakinek hetfo delutanra nincs programja es akar autot nezni velem, meg esetleg roviden szetnezni sopronban, akkor privatban nyuszitsen. Esetleg ha bp-sopron tavon el kell vinni-hozni valamit, szinten nyuszitsen. -
-
Mercutio_
félisten
válasz
Balinov #45831 üzenetére
Malpensa, a Wiszér ott landol
Comotól már nincs messze Lignano ami ÁFA-mentes paradicsom, fotós cuccok és órák tekintetében is (azt mondjuk nem tudom, hogy az árak mennyire jók)
-
Balinov
titán
válasz
Mercutio_ #45829 üzenetére
Kiralysag, nem is tudtam,hogy ekkora kiallitas van! Varom/juk a kepeket flikkeren
A latnivalos linket meg koszi, nem is gondoltam, hogy ennyi latnivalo van. Talan Patrik nagyobbacska lesz jovo tavasszal talan el is tudunk menni egy hosszu hetvegere. Plane,hogy 3 eve Comoi to kimaradt (nagy szivfajdalom, de inkabb visszamentunk Monterossoba 3x strandolni) es hogy ilyen kozel van Milanohoz.
Melyik repterre mentetek? Bergamo (oda repul a Ryanair) vagy Malpensa vagy Linate?
-
Freddy76
addikt
válasz
t_a_m_a_s #45828 üzenetére
Nem jössz fel? Viccen kívül. Beülsz az autóba, egy óra alatt itt vagy, este kicsúszunk a Római partra csajokat nézni meg sört inni, vagy a Szabadság térre, a Cseh Sörfesztiválra. Reggel felkelsz, oszt hazamész. Asszony meg gyerek nincs itthon, szóval hangosan fingani is lehet.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz
Balinov #45817 üzenetére
Fasza!
bár az első nap nagyrészét valszeg lázasan nyomtam végig, ennek megfelelően nyűgös állapotban
Az expóra ki se jutottunk, pedig az maga egy teljes nap legalább.Látnivalókat innen vettük, van fent a neten metró térkép, bár asszem már a reptéren, de legkésőbb az első metró állomáson bezsákoltunk egyet papír formában (ingyenes, naná)
A reptéri transzfer kb. 50-60 perc (forgalom függő, mi reggel és este mentünk, ha valaki a napi csúcsban megy annak érdemesebb a vonatot választani, mert állítólag nagy dugók vannak) a buszra 16 € egy returjegy, amit bármikor fel lehet használni a visszaútra. (legalább is nekünk ezt mondták, amikor vettük)
Metróra automatából csak töredéknapos jegyet lehet venni, egésznapos jegyet (4,5€) csak az állomásokon lévő újságárustól
A Trenordnak van multiday pass-a (1 day 16€, 2 27€, 3 32,5€, 1 hetes 43€) ez lombardián belül minden public transportra jó ami állami(?) akkor érdemes megvenni, ha pl. elmegy az ember a comoi tóhoz, előtte/utána Milánóban metrózik, és Comoban a fogaskerekővel is fel-le utazna (ezek külön-külön megvéve jóval drágábbak) Fogaskerekűnél viszont tudni kell, hogy magát a jegyet nem fogadja el az automata, be kell állni a pénztári sorba (vagy pofátlanul előre menni) és felmutatva kal az ember egy 0 €-s jegyet, amivel már átenged az automata.
Ha már jegyek: A metrós 24 órás jegy az tényleg 24 óra, tehát átnyúlik a másik nap azon időpontjáig, amikor megváltjuk, míg a Trenord-os jegy az tárgynapra vonatkozik, azaz éjfélig érvényes.
Ja, mindezt már rbalint88-nak (is) írtam!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Freddy76 #45820 üzenetére
Faszt aludtam ki... Szerda reggel 6-kor keltem, a szerda éjszaka a késői fekvés majd a szülni menés-szülés miatt lényegében kimaradt, tegnap este 8-ra értem haza, majd a szomszéddal megittunk 3 sört a baba egészségére meg dumálgattunk, így fél egyre haza is értem... Ma még meló. Még jó, hogy Ábel anyámnál van, és nem is akaródzik hazajönnie (gondolhatod, ki van nyalva a segge, kánaán van
).
Nem jönnek haza csak hétfőn, mert 3 nap kórház a protokoll, vasárnap meg nincs hazajövetel. Úgyhogy ha a gyerek ma sem akar itthon aludni, akkor szerintem este magányos sör-pálinka-sör-sör-pálinka kombó lesz a programHolnap majd jól beletépünk...
-
zool1
őstag
Sajnos igaza volt Zolkának, ez a kerékpáros topik részben kretének gyülekezete! Tisztelet a kivételnek...
-
Freddy76
addikt
Jajj, ne is mondd, annyi fasz megmondóember szaladgál a világban... Hétfőn kint ülünk a sörfesztiválon, Julcsi az ölemben, beledugta az ujját a sörhabomba, majd lenyalta, és ezt megcsinálta még egyszer. A sörpadnál átlósan szemben ül anyuka, mellette a Julcsi korabeli kisfia, aki éppen tol az arcába egy fél literes fantát. Néz rám ámuldozva, visszanézek, ő meg rámkérdez: tényleg sört ad a gyereknek? Inkább, mint fantát, mondja a nővérem. A nő szerintem azóta ki van akadva, és a hideg kirázza, valahányszor az alkesz kisgyermekre gondol. Közben meg bont egy fantát a kisfiának.
Ugyanezen este, szomszéd asztalnál ül anyuka, és eteti a kb. hat hetes kisbabáját, este nyolc körül, cumisüvegből. Majd beteszi a babakocsiba, és ringatja. Az asztaltársaságomban ülők felháborodva nézik, mondván ilyen pici gyereknek otthon a helye ilyenkor. Én is úgy gondolom, hogy a gyermek első pár hónapjában elsősorban nyugalomra van szüksége, márpedig egy sörfesztivál zaja nem nyugodt, de nem hiszem, hogy amúgy ennek a babának ettől bármi baja lenne, és bárkinek joga lenne pusztán emiatt megszólni a szülőt. Persze a végén engem is kioktattak...
-
Byk01
őstag
Tamás: Részemről is Gratula. Kitartás 😊
A megvédésről: Felesleges már most aggódni miatta. Ki kell élvezni a gyerekkoruk minden percét, közben átadni a tudásod a világról és a veszélyeiről, és ki kell alakítani egy olyan kapcsolatot, hogy tudja, bármikor számíthat rád. Aztán, ha jönnek a hülyeségek, mellé kell állni. Lesznek idegenek elegen, akik büntetnék.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Freddy76
addikt
válasz
t_a_m_a_s #45816 üzenetére
Nekem a korábbiak nem tetszettek, erőltetettnek éreztem őket. Ez viszont hatalmas. Üt. Kialudtad magad? Jön haza az asszony meg az új gyerek? Ne feledd:
Egy gyerek az egy gyerek.
Két gyerek az három gyerek.
Három gyerek az három gyerek.
Négy gyerek az három gyerek.Ezt egy öt gyermekes haverom szokta mondani, hozzátéve, hogy négy fölött lényegében mindegy.
-
-
Freddy76
addikt
Néha, ritkán, nosztalgiából benézek a Nikon topikba, és elolvasok egy oldalnyi (nálam az 50 db) hozzászólást. Egyre ritkábban, mert többnyire dögunalom az egész. Ellenben most látom, hogy 80hun kolléga kiválóan betölti a korábbi, már eltávolított nagy elődök által itt hagyott űrt, és flash is a régi - ritkán szólal meg, de akkor mosolyt csal az arcomra. Lehet, hogy neki nem ez a szándéka, de az eredmény a lényeg, nemdebár?
-
aleister
veterán
Rákkenról! És egy romantikusat is, mert tudom, hogy szeretitek.
Szerintem ez JohnnyBlue-nak tetszik majd.
(majdnem Johnny Gold-ot írtam banyek)[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
Necro: Ennyit lát a 12-32
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Real_Necro #45785 üzenetére
De igen. A kölkök nem feltétlenül akarnak a szülőktől Like-ot kapni egy-egy bulizós képükre.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
nagyúr
Voltunk fehér kis tigrist fogdosni, király volt, ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem