Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz regent #758 üzenetére

Ilyen nekem is szokott lenni... Pl.: tegnap is játszottam 3-4 órát (végsó soron pluszba száltam ki), és kevesebbel száltam ki, mint az első óra végén...
    Lehet hogy kiismerik a játékodat? Vagy te játszol agresszívabban miután nyersz? Vagy az asztal változik meg körülötted?
    Valamelyik nap én pl. 2 beülő nyerése után nemsokkal kiszáltam az egyik asztaltól.
    Kezembe 510, utg vagyok (nem, ilyen lappal ebből a pozícióból nem játszok, csak nem akartam kivárni hogy bb legyek, ezért post blind now), kisvagy + nagyvak marad rajtam kívűl, semmi preflop emelés (ja és sh asztal). Flop: 554. Kisvak benyit 1 vakkal, ezt adja a nagyvak is, én emelek 5 vakig, call mindketten. Turn: 9. Kisvak megint benyit egy vakkal, nagyvak megint tart, emelek 10 vakig, call mindketten (itt azért elgondolkodtam, hogy esetleg már vki.-nek fullja van, esetleg 5-ös nagyobb kickerrel). River: 5. :) Itt passzolnak mindketten, én pedig all in. Kisvak adja, a nagyvak is adja kis hezitálás után... Az egyiknél 4-es volt, a másiknál meg 9-es. :)

Új hozzászólás Aktív témák