Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Átgondolva, hülyeség a nagy pár, vagy drill vagy A nagylap 3ász lehet nála, abból eggyik illik ehhez a színhez, ha nagy párja lett volna ászra nem mer ilyeneket hívni, szerintem A-J-Q-K lehetett nála káróból, jött neki a pár+színhúzó arra emelt 11dollárt, a megadás szerintem nyereséges volt, mert az én szempontból 7outja lehetett, nekem totál nyereséges volt az adásom. Persze én így gondolkodok, ettől függetlenül lehetett nála A-5is.

De már nem sajnálom hogy eldobtam.
Úgy lehetett volna pénzt spróolni ha az emelésére nem hívok vissza, de egész végig visszahívtam mindenre
, fel is tudtam építeni egy szép stacket, volt minimum 12outom, ami bőven elég a visszahívásra. Ettől függetlenül ilyenkor a megadás talán jobblett volna, pont az out mennyiség miatt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, fel is tudtam építeni egy szép stacket, volt minimum 12outom, ami bőven elég a visszahívásra. Ettől függetlenül ilyenkor a megadás talán jobblett volna, pont az out mennyiség miatt.