Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Starson reload bonus.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16891 üzenetére
Az szivacs.
Viszont jo hir, h a varhato ossz VPP a versenyen mar csak 6M.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16888 üzenetére
Mester, te mit csinalsz mostanaban? Ennyire nem adja vagy szettilteled magad?
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz bandus #16885 üzenetére
Neked kell érezni.
Ha úgy gondolod, hogy NL4-en simán vered a mezőnyt és nagyon kényelmesen érzed magad, illetve nem fognak zavarni a nagyobb swingek, akkor nem lehet nagy baj abból ha megpróbálod. Max visszamész később nl4-re ha valami nem kóser.
Gondolom a teremben, ahol játszol nl4 után a következő szint az nl10.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
bandus
veterán
na a hónapban sikerült 125 $-t termelni, bwin nl4-en. mindezt úgy, hogy 11 napon ültem be játszani, és mindössze 6,5k handet sikerült letolnom. 80$-t fizettem be, most jelenleg 205 van. asszem fellépek nl10-re vagy ne? mit gondoltok? eddig 46-os winrate-t sikerült összekukázni. bár azért a minta elég kicsike.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
concret_hp
addikt
stars vpp leagueben az első 10 kb. szumma 1.3M-et fog termelni , azér az elég kemény
vagy fullba vagy sehogy :D
-
viharhozo
addikt
Jo.
Nektek nincs olyan erzesetek, h 200-on tobb a fish, mint 100-on? Akarhogy szelektalok, a 100-as asztalok tele vannak 14/12-kel, 200-on meg dolnek a fishek. Ma delutan minden kulonosebb table select nelkul 0,56 vpp/handet csinaltam 200-on.
-
misirulez
senior tag
$201.60, 2 players
SB bets $2
Én az ilyenektől már alapból inst@gyfaszt kapok.
-
adalbert1
veterán
Na tegnap sikerült nekiállnom, le is játszottam 2576 handet, persze -2 bi eredménnyel.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16874 üzenetére
Kapsz a szintednek megfelelo keresest + van egy jo table findere. Ugyanaz igaz ra, ami az osszes tobbi ilyenre, ha csak egyszer jo valamire, mar megerte.
-
viharhozo
addikt
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
concret_hp
addikt
hm starson ilyenkor kell tolni, nem késő este, elég atom asztalok vannak
-
rozsomak96
tag
Tegnapelőtt buktam 5k-t, másnap 10k-t nyertem, úgyhogy jól jártam. Elég kezdő ellenfeleim voltak tegnap. Folyton a River-re emeltek, néha eldobtak egy király drillt. Nem értettem a játékukat. Ebből kifolyólag el is buktak...
Say 'what' again!
-
bandus
veterán
válasz adalbert1 #16852 üzenetére
én mivel csóró vagyok, ezért nem tudom elveszteni a motivációt bár barátnőm nagyon nem bírja ezt a pókeres dolgot, szóval kevesebbet játszottam mostanában. augusztus közepétől eddig 2,3k hand :S de reményeim szerint a következő két napban letolok még 2-3-at. és akkor majdnem megduplázom a pénzem, ha így haladok
kellenek rövidtávú célok szerintem pl legyen 200$-om augusztusban (ami nem fog összejönni), aztán év végére meg akarok ragadni nl10-en. és kellenek hosszútávú célok is, nekem pl 10k $ összegyűjtése két és fél év múlva. én amikor ezekre gondolok akkor tudok folyamatosan koncentrálni talán 2-3 óra elteltével kell egy kis pihit tartanom. és mindig bízom benne, hogy a következő hand AA lesz
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #16863 üzenetére
Nem attól függ mennyire nyúltak le, hanem, hogy mennyit játszottál a botokkal.
Titcar azért kaphatott kevesebbet met főleg tavaly meg azelőtt voltak aktívak a botok, amennyire tudom az elmúlt hónapokban már nem annyira
-
Pá
addikt
Ma kaptam 29$-t a Starstól, mivel összejátszás áldozata lettem.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #16855 üzenetére
Ezért baromi jó az SNE.
Az ember csinál egy -10k hónapot és a rakebackkel együtt így is szinte breakevenre jön ki.Awesome.
-
adalbert1
veterán
Gondolkoztam ezen a problémán, és arra jutottam hogy mikor még több K handet játszottam egy nap, nos akkor még szerettem játszani (triviális, de ez az igazság)...
Az évek alatt valahogy az egész játék elvesztette a varázsát (mondjuk ebben közrejátszik az is, hogy balfasz voltam, mivel mindig kivettem a pénzt, ill. mindig pár hónapos kihagyások után kezdtem újra, tehát ugyanazokat a köröket lefutni nem túl szórakoztató), így meg nehéz lelkesen olvasgatni, fejlődni, elemezni, játszani...concret_hp : mondjuk neked ez az egész SNE egy hatalmas motiváció (max. respect hogy bele mertél vágni egy ilyen projectbe, és hogy csinálod is), de gondolom a nagy többségnek nincsennek ilyen céljai, motivációi... gl a 10k-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Ti hogy tudjátok magatokat motiválni? Ugyan most pl. vannak viszonylag világos célkitűzéseim, de minden sessionben párszáz hand után eléggé elvesztem az érdeklődésem és a figyelmem. Ti hogy vagytok ezzel?
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #16850 üzenetére
Lol, hirtelen azt hittem hogy a SNE-nél durvább , utánna leesett hogy épp az úszásról van szó.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16846 üzenetére
Az csak a kisebbik fele, mindenhol nagy volt a szopcsi, tele undormany cold deckekkel. Ez azert milyen durva mar. Es persze pont 10k-n.
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #16847 üzenetére
franc a sok grindbe, meg a balesetbe. láttam milyen aktív voltál anno balaton-átúszás kapcsán, mehettünk volna együtt idén
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #16846 üzenetére
Hurloon viszont jól visszaszedte a minuszt , ami mondjuk rám is rámférne, mert elég gyalázatos a hónap eddig
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16842 üzenetére
Nyaralas van.
Bazz, neomorf harom nap alatt -70k, ilyenkor csendben azert osszefosom magam picit.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Tud valaki valami egyszerű, ingyenes tracker programot, ami beolvas Omaha handeket?
Mostanában néha funból tolok pár hand NL10-NL25 omahát. Annyit nem hogy ezért érdemes legyen megvenni a PT3 omaha verzióját, viszont a hó végi összesítést fel tudja borítani.
HUD meg statok nem kellenek, csak azt szeretném látni, hogy hány handet toltam, mennyit nyertem és hány óra volt az egész.bandus: 'Fit or fold' az, amit a gyenge játékosok művelnek. Bemennek megnézni a flopot és ha eltalálta őket (fit) akkor jönnek tovább, ha pedig nem, akkor dobnak cbetre(fold). Szóval nem trükköznek, blöffölnek, floatolnak vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #16842 üzenetére
akkor mondd el, hogy mit jelent a fit or fold, mert nekem fogalmam sincsen
-
concret_hp
addikt
meghalt a topic
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #16839 üzenetére
Én láttam kb 1,5 órája.
Ő amúgy jól nyomja?
Még tavaly játszottam vele sokszor NL100on, akkor elég gyenge volt, ilyen kb 9/8 fit or foldot nyomott.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16836 üzenetére
PTR szerint Hurloon tegnap nyomott egy worst dayt, ilyenkor nagyon szoktam rohogni.
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #16834 üzenetére
egyre több vpp/nap kell a lista aljához
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16834 üzenetére
Az ossz vpp-t sztem egyszerubb vmelyik jatekosebol kiszamitani, ennek alapjan ket nap alatt 510k vpp jott ossze. A hibahatar eleg nagy, raadasul szeptember elejen sztem jobban raernek majd a nepek.
A promo aranyaiban nyilvan sokkal szarabb, mint egy reload bonusz. Ott 1 vpp 4 centet er, itt varhatoan fel centet fog erni.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #16833 üzenetére
hm az első 10 2 nap alat thozott kb. 100K vpp-t a 11-20 kb. 60K a 21-50 kb. 75K
ez alapján kb. 15x ennyi lesz az 1 hónap alatt: 1.5, 0.9M ill. 1.1M azaz az első 50 fog kb. termelni 2.5M vpp-t , az 51-500 meg kb. szintén ekörül, max 5M-et sztem.
persze 1 hét után már okosabbak leszünk, de ha 5M vpp lesz az első 500, akkor azért poén, hogy a 45K$ az kb. 5% plusz rb lesz , pedig milyen jó promónak tűnik (persze csak úgy +ba jó is )
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16830 üzenetére
Es valoban, Hurloon az elso nap 16k handet jatszott 2/4 es 3/6-on. Szereny. Akkor gazos a dolog, mert lesz ebbol 10M vpp is.
-
viharhozo
addikt
Kinn van az elso ranking, lehet nezelodni. Fene se gondolta volna, h ennyi k-europai van, kemeny lesz megnyerni concret_hp-nak.
Ekkora minta alapjan 3-4M osszvpp varhato, bar lehet, h a vegen sokan bele fognak huzni.
-
misirulez
senior tag
Valaki tud PDA-ra (windows mobile) vakszámláló progit?
Üdv,
Misi(vagy tipp hogy hogyan keressek rá, mert blind timerre mindenféle más találatok jönnek. )
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nah kikesseltem végre a rohadt partyról, és azthiszem irány az everest
-
Daniel Alves
őstag
-
concret_hp
addikt
válasz Daniel Alves #16824 üzenetére
pokerakademia.com van 1-2 microtétes cikk
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Inkabb az elopokert reszesitem elonyben sokat is jatszok CG-t.
Viszont most kaptam 10dollar ajandekba a CakePokeren ahol micro fix limites asztaloknal leht jatszani es 1000FPP-t kell gyujteni hogy szintet valtsak.
1-2 jo tanacsot szivesen olvasnek.
Elore is koszonom.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #16820 üzenetére
pár verzióval ezelőtti hm-eken még ment
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16818 üzenetére
Az itm-hez sztem 1000 vpp is eleg lesz, mas kerdes, h fogsz erte kapni mondjuk 8 dollart.
En meg benn vagyok, az istenek velem voltak.
-
concret_hp
addikt
válasz viharhozo #16814 üzenetére
ja énis ezen problémáztam... de a múőltkorin volt még...
de hogy milyen fos asztalok vannak... (gondolom az összes sn tolja mint gép közbve)
Pá: sztem egy 10K vpp tuti elég az itm-hez, más kérdés, hoyg mennyi lesz az
Viharhozo arra gondolt sztem, hogy nem az van, hoyg 1%al lemaradsz az 1. helyről és így 5. vagy és fele annyi $-t kapsz, hanem sokkal jobban el van osztvana én is out JJ v AK lejött három A...
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #16813 üzenetére
Mi az hogy nem a helyezés dönt?
Jó, ok, hogy VPP alapján osztják szét, de azért a kettő eléggé korreálál egymással, sztem.Amgúy kíváncsi vagyok itt Kelet-Európában mennyi grinder van, vajon be tudok-e jutni a pénzbe a szánalmas teljesítményemmel.
-
Pá
addikt
-
viharhozo
addikt
Utananeztem, ilyen nincs, b+, HEM doesnt support freerolls. Ez egy feature.
-
viharhozo
addikt
concret_hp, Pa: nektek van hudotok a Snova freerollon? A cash asztalokon semmi gond, de a versenyen egyszeruen nem megy.
-
Kobe
veterán
válasz bandus #16796 üzenetére
ez oké, csak épp nem tudtam mi az a számláló, ami 90 naptól számlál vissza, és hát nyáron van hogy hetekig nem tudok leülni játszani, nyaralás, túlóra, stb....most is kb 2 hete játszottam talán, 100 pontból eddig 15 öt tudtam összeszedni....ha visszaveszik a kezdőtőkét akkor szopacs
-
Phvhun
őstag
Eladó 2 eredeti fulltilt pontokból vett kártyapakli. ( papír alapú )
Érdekel valakit ?
-
viharhozo
addikt
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16805 üzenetére
a Titcar cikkére gondolsz?
-
viharhozo
addikt