Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #1648 üzenetére
Limittol is fugg, en NL50-en hat asztalon szoktam jatszani (full ring).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L|zsidoboz
őstag
nl10en lehet hogy így van, sőt még nl25 is.
én pl. képes vagyok órákig is dobni a szar lapokat, amivel nem szeretek játszani.
régen én is 2 asztalaon játszottam, de nekem nem jött be.
lehet, hogy ez minden embernél más, mert hallottam olyan embert, aki 4 asztalon is simán játszik egyszerre...Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #1642 üzenetére
Ez igaz, de a koncepcióm az, hogy NL10-en hiába figyeled meg az ellenfelet, max odaírhatod mellé, hogy fish, vagy rock, vagy több asztalos tight aggr. Aztán mikor már tudod, hogy ha 4BB-t emel preflop, de az AQ6 flopon csak csekkel akkor magas párja van, amit nem talált el a flop, akkor kiül, és soha nem látod többet. Ha meg két nap múlva mégis újra látod, akkor a 4BB emelés után a végén T7o-t mutat. Azaz szerintem nem nyersz annyival többet az ellenfelek megfigyelésével, mint amennyit elvesztesz azzal, hogy csak egy asztalon játszol.
A másik meg az, hogy ha egy asztalon játszom, akkor nagyobb a kísértés, hogy bemenjek olyan lapokkal is amikkel nem kellene, mert már két kör óta csak folyamatosan dobom a lapokat. A játékom variálásával itt nem sokat nyerhetek, mert senki nem veszi észre, hogy most éppen a 4-5 flopot nézöö, esetleg 4BB emelést megadó között ott vagyok, vagy nem vagyok ott. Ugyanígy azt sem veszik észre, hogy már két-három kör óta nem játszottam lapot, de most viszont 5BB-t emelek. Ugyanúgy kifizetik 2-3-an a magas páromat, mintha loose agresszív lennék.
Ezek miatt szerintem jobb a több asztal. Pénzcsinálásra. Sajnos pókertudás fejlesztésére ez nem jó módszer, dehát NL10-en azért nem is sokat lehet fejlöödni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #1641 üzenetére
Össze lehet hozni, de ez azt jelenti, hogy te valóban össze is hozol?
Mondjuk öt óránként egy beülööt? En eléggé ritkán játszom, kb. heti 2-3 alkalom, ritkán négy, ilyenkor általában 1-3 órát játszom, maradjunk az átlag 2 óránál. Szinte minden alkalommal legalább fél beülööt nyerek, de inkább többet. Ezek a nyeröö napok, ezekre szívesen emlékszem. Aztán ott vannak a vesztöök, amikrööl nem olyan régen is írtam. Ilyenkor viszont könnyen elmegy akár két beülöö is. Es noha a vesztöö napok ritkábbak mint a nyeröök, azért én azt tapasztalom, hogy 2-3 nyeröö napot teljesen le tud nullázni egy vesztöö. Ezért én nem számolhatok azzal, hogy 4-5 óránként egy beülöövel gazdagabb leszek. Persze lehet hogy nagyon rosszul játszom, és teljesen félreértékelem magam, miokor azt hiszem hogy nem.
Ennek ellenére szvsz, ha egy kezdöönek azt mondod, hogy ennyi pénzt tud pókerrel megkeresni, akkor hamis ábrándokba ringatod.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
RAM
őstag
válasz concret_hp #1644 üzenetére
bassza meg a qrva everestnek a randomgenerátora... kb. 10 ilyen szintű osztást játszottam ma eddig: K4s-el buttonról bemegyek semmi emelés nem volt. flop: K4T rainbow, de a T a színemben (bár ez lényegtelen) emelek 1$, SB reraise 2$, középről aki még bejött allin 7$, énis allin volt még olyan 2,5, sb is allin. lapok: nálam ugya K4, SB-nél A9, 3. figuránál K9. turn: 9, hogy máris a K9 örülhessen. river: A... és az viszi a potot aki K4T flopon allin megy A9-el, miután már ketten betolták
és kb. 10 ilyen volt, bár igaz 2t szoptam be súlyosan, a többit időben eldobtam. de ezt komolyan nem hiszem el...
straight, flush vs. river full-ok tömkelegéről ne is beszéljünk...Csak tisztán
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #1643 üzenetére
bassza meg a qrva everestnek a randomgenerátora... kb. 10 ilyen szintű osztást játszottam ma eddig: K4s-el buttonról bemegyek semmi emelés nem volt. flop: K4T rainbow, de a T a színemben (bár ez lényegtelen) emelek 1$, SB reraise 2$, középről aki még bejött allin 7$, énis allin volt még olyan 2,5, sb is allin. lapok: nálam ugya K4, SB-nél A9, 3. figuránál K9. turn: 9, hogy máris a K9 örülhessen. river: A... és az viszi a potot aki K4T flopon allin megy A9-el, miután már ketten betolták
és kb. 10 ilyen volt, bár igaz 2t szoptam be súlyosan, a többit időben eldobtam. de ezt komolyan nem hiszem el...
mindig, ha kapok 2 figurás lapot, emelek 3-4BB-t tuti hogy:
a, flopban másik figurás lapból van 2db.
b, 3 egymás utáni lap (678) vagy 3 egyszínű lap jön, amihez persze nincs kártyám
c, és ez a legrosszabb: jön az egyik magas lap meg 2 alacsony. valakinek az egyik alacsonnyal 2 párja lesz. esetleg riverre esik be neki...
komolyan azon csodálkozok, hogy hogyhogy csak 10$-t buktam ma eddig.
persze lett volna egy 6-os pókerem, de mondom franc se játszon fejvagyírást 66-al. 3an adták már a fél dodós emelést, akkor allin már annyira nem poén. ha 2 adja már valszeg szopok. erre a flopban ott figyel a másik két 6os...
1$-al beülök és allint tolok figura:
nálam KJs, nála QTo: flopban QQ anyád
nálam A9 nála A3 flopon allin (ugye emberünk majdnem mindig 1v2$-al ült bent) miután jött egy A , river: 3 anyádvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #1642 üzenetére
ezzel egyetértek
omahánál még 1 asztalnál is eléggé észnél kell lenni, az ilyen HiLo játékoknál meg végképp (bár lehet hogy csak gyakorlás kérdése lenne)
holdemben szerintem 2-3 asztalt még szemmel lehet tartani, olyan szinten hogy némi infód van az ellenről. ennél több asztalon szvsz ultrafeszes játékkal lehet boldogulni.
limitesen ilyen 5,5bb/100 körül volt egy olyan 2000 handem amit betoltam PT-be. ami gyakorlatilag annyit jelentett, hogy 10/20cent alapon 2000 osztás alatt nyertem 22$-t, mondjuk eléggé jöttek a lapok, meg javarészt SH volt ahol azt mondják többet lehet nyerni. NL-en meg ugye van hogy röpködnek az allinek...vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1641 üzenetére
sőt, ennél többet is. meg eleve relatív, hogy kinek mi a hosszú táv...
én speciel nem ajánlom a többasztalos játékot (holdemen mondjuk lehet játszani, de omahán semmiképpen se). sztem sokkal kevésbé lehet az ellenfeleket megfigyelni, ha egyszerre több asztalon játszik az ember...Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #1638 üzenetére
Mennyit lehet nyerni? Számoljunk durván. Ha valaki hibát talál a számolásomban, az kérem javítsa ki!
Szóval sokak véleménye szerint 2 BB/100 Hand nyereményt lehet hosszú távon egy jó játékosnak megkeresnie. Azaz minden 100 leosztás alatt (Help: ugye így van, és nem 100 megjátszott handrööl van szó!!?? ) 2 Big betnyi nyereményt kasszírozol. Hosszú távon. Ebben már benne vannak a nyeröö, és a bukószériák is. Vannak akik szerint No Limiten ennél többet meg lehet keresni, Kb. 5BB/100-ról beszélnek. Számoljunk mi most 5BB/100-al, mert alacsony limitrööl beszélünk, és feltételezhetööen gyenge ellenfeleink lesznek. Alacsony limit nálam a NL10, NL25. Azaz a 1 BB=10c, vagy 25c. Durván 50 leosztás megy le egy asztalon egy óra alatt, azaz 100 handhez 2 óra játék kell. (10-es asztalról van szó) Ebbööl adódik, hogy 50c/2óra, azaz 25c/óra lesz az órabéred NL10-en egy asztalon.
Ez azért jó, mert szépen látszik, hogy 1$-t 4 óra alatt fogsz megkeresni. Persze a helyzeten sokat javít ha több asztalon tudsz egyszerre játszani (javaslom, nem csak a magasabb órabér miatt, hanem mert tapasztalatom szerint könnyeb elengedni a ''közepes/vacak de már egy órája nem kaptam jó lapot'' lapokat)
Mondjuk 4 asztalon tudsz egyszerre játszani akkor pont 1$/óra lesz az órabéred. (nagyon durván, mert azért nem lehet ilyen egyszerüüen az egy asztalon vett nyereményed kivetíteni több asztalra.)
Ez NL10 volt, NL25-ön 2.5$/óra kereset jön ki a matematika szerint, de azért ebben már nem nagyon bíznék fööleg az elsöö idöökben. Ez egy eléggé optimista számolás volt, bár az 5BB/100 talán sok, de az 50 hand/óra meg kevés, úgyhogy kb. kiegyenlítik egymást.
Hogy ez nálad ténylegesen mennyi lesz, az sok mindentööl függ. SZVSZ gyakorlatilag megjósolhatatlan, de szinte biztos, hogy ennyi nem. Ne döölj be annak, hogy néha leülsz, Q8o-al belimpelsz, és all-in kerülsz két emberrel, náluk AA, KK, a flop meg Q88.
Komoly emberek véleménye szerint általában az sem vezet semmi jóra, ha valakinek nagyon megindul a szekér, és két hónap alatt hirtelen NL100-on játszik, tapasztalat, és fööleg megfelelöö bankroll nélkül.
Mindezekbööl amúgy szépen látszik, hogy számottevöö nyereményt NL100 alatt nem nagyon lehet nyerni.
Talán segítettem.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Genji
őstag
válasz Vandit. #1638 üzenetére
A pénz nagyban függ a vakoktól meg h mennyire jól játszol. Hadd ne saccoljak
Pénzt szerintem moneybookersen keresztül küldd, majd ők átváltják.
www.moneybookers.com - reggelsz egy forintos accot - belföldi forint átutalással feltöltöd - majd továbbküldöd a pénzt a teremnek.
magyarul minden a moneybookersról: [link]a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Vandit.
addikt
Felteszek egy hülye kérdést?low limiten mennyit lehet nyerni hetente?hogyfizetek be pénzt a számlára?csak USD-be lehet?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
L|zsidoboz
őstag
-
Genji
őstag
válasz Vandit. #1633 üzenetére
Szerintem ő itt arra gondolt h akár játszhatsz play moneyban is ha totál most kezdted vagy nyugodtan megpróbálhatod real moneyval is mert jó lazák a játékosok és kezdőként is nyerhetsz egy feszes megfontolt játékkal.
[Szerkesztve]a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Vandit.
addikt
válasz L|zsidoboz #1628 üzenetére
Kösz mindenkinek.A laza játékben mit tanulhatok?Hiszem mindenki mindent megad és felesleges bármivel is foglakozni nem,hiszen nincs tétje.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1631 üzenetére
persze, a kettő független egymástól (én legalábbis eddig csak olyannal találkoztam)
Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #1630 üzenetére
lehet olyat hogy FD bónusz is + refer a friend bónusz is?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1629 üzenetére
minden pokerteremben van ilyen.
bizonyos feltételt kell teljesíteni (vagy rake termelés, vagy bizonyos lejátszott hand...), és ha ez megvan, akkor kap az is bonuszt, aki téged ajánlott és te is.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #1628 üzenetére
az ilyen refer frend bónuszok hogy müxenek általában?
i4, doyles room, pokerroom LA ezek közül valamelyikbe van ilyen? (everestre tegnap regeltem, de ez nem jutott eszembe, de így is a normál FD bónuszon felül még +50 bónusz)vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Vandit. #1620 üzenetére
attól is függ, hogy mennyire vagy kezdő. ha csak a neten nem játszottál eddig, én akkor a pacific pokert ajánlom, mert ott az egyik leggyengébb a játékosállomány low limiten.
ha pedig most kezded az egész pokerezést, akkor sztem először játszál nem valódi pénzben (minden teremnél van play money részleg is). kezdőknek még jó lehet a full tilt poker is, valamint az összes boss media terem. itt garantáltan sok a gyenge játékos és nagyon laza játék folyik.
linkelték már a pokerstatégia oldalt is, ott kaphatsz 50 valódi dollárt ingyen, kezdésnek az is tökéletes lehet (partypokerre ad 50 dollárt). sőt, szerintem ez a legjobb kiinduló alap.
ha pedig máshova akarsz regelni, akkor írd meg a topicba, hogy hova szeretnél, és kérj meghívót, mert akkor plusz pénz is ütheti a markodat.
ja, és sok sikert a poker világában!Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #1620 üzenetére
Erdemes meggondolni, hogy teljesen kezdööként olyan oldalra regelj, ahol NEM adnak first deposit bonust. Tudom mindenki inkább olyat preferál ahol adnak, de kezdööként van elöönye annak is ahol nem.
1. Csak a saját teljesítményed számít, ha buksz, akkor buktál, ha nyersz akkor nyertél. Nem történhet meg, hogy saját eröödbööl bukóban vagy, de éppen sikerül megcsinálnod a bónuszt, emiatt újra lendületet kapsz, és ugyanolyan vacak játékot játszol tovább, mint amit addig csináltál. SZVSZ, ha kezdööként buksz, az nem baj. Olyankor el kell gondolkodni, mit csináltál rosszul, és vagy jobban továbbjátszani, esetleg egy új deposittal, vagy abbahagyni. Esetleg egy idööre abbahagyni, aztán késööbb okosabban folytatni.
2. Alacsony téten nehéz kivenni a bónuszt (persze bónusza válogatja), vagy csak kisebb összegüüt tudsz kivenni (mert ugye valószínüüleg kezdööként nem mindjárt 1000$-t utalsz, és nem NL50-en kezdesz játszani). Azaz abban a teremben számodra elveszik a lehetööség, hogy késööbb, mikor már valóban képes lennél stabilan nyerni, és nagyobb bónuszt kivenni, akkor kivehesd a first deposit bónuszt.
Persze van ezernyi terem, úgyhogy ez nem olyan nagy veszteség, de azért talán érdemes ezt is figyelembe venni a teremválasztásnál.
én teljesen véletlenül kezdtem a bwin-nél ahol 10$ bónuszt adnak valahány megcsinált pont után, aztán vége a bónuszkodásnak. Nem bántam meg, mert sok játékos van, az elején majdnem lenulláztam a befizetett öszeget (100 euró), de mostanra eljutottam oda, hogy NL/PL10-25-ön stabil nyeröö vagyok. (tudom-tudom ez nem olyan világraszóló eredmény, dehát ez van). Mostanában gondolkodom, hogy kiveszem a nyereményem, és befizetek ugyanennél a csoportnál egy másik terembe ahol adnak FD bónuszt. Most már tudom, hogy ki tudom venni. Nem csak a 25$-ost.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Grass
aktív tag
ASADASADADASADXDXDXDXXDXD!!!!NÉGYNÉGYNÉGY ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
***** Hand History for Game 6061753145 *****
0/0 Tourney Texas Hold'em Game Table (NL) (Tournament 33955662) - Thu Jun 14 12:20:20 EDT 2007
Table Speed 1330837 (Real Money) -- Seat 9 is the button
Total number of players : 3
Seat 1: genius13333 (5770)
Seat 2: Boit8 (2440)
Seat 9: WKnoone2 (11790)
genius13333 posts small blind (300)
Boit8 posts big blind (600)
** Dealing down cards **
Dealt to WKnoone2 [ Qs, Qd ]
WKnoone2 raises (2400) to 2400
genius13333 folds.
Boit8 raises (1840) to 2440
Boit8 is all-In.
WKnoone2 calls (40)
** Dealing Flop ** : [ Jh, Js, 5h ]
** Dealing Turn ** : [ Jc ]
** Dealing River ** : [ Jd ]
Creating Main Pot with $5180 with Boit8
** Summary **
Main Pot: 5180
Board: [ Jh Js 5h Jc Jd ]
genius13333 balance 5470, lost 300 (folded)
Boit8 balance 5180, bet 2440, collected 5180, net +2740 [ 4d Ac ] [ four of a kind, Jacks with Ace kicker -- Ac,Jh,Js,Jc,Jd ]
WKnoone2 balance 9350, lost 2440 [ Qs Qd ] [ four of a kind, Jacks -- Qs,Jh,Js,Jc,Jd ]"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Genji
őstag
Ha vkinek van tapasztalata Poker Trackerrel és van kedve kis supporthoz, dobjon egy privit. Köszi!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
concret_hp
addikt
everesten játszik valaki? NL10-en vagy teljesen tele van idiótákkal, vagy csak én futok beléjük. volt, hogy T7o-val toltak rám allint, miután emeltem 5BB-t, volt hogy 94o-val adták a 4bb preflop emelést és végig jöttek velem a flopolt 4es párjukkal, miközben lent figyelt egy A meg egy K is, és persze riverre beesett nekik a 2. 4es..., volt hogy kézben 77-el adtak meg allint, KTx flopon...
ja és a flop se nagyon szokott eltalálni (bár ennek ellenére a tegnapi depó óta olyan 10$ körüli pluszban vagyok )
prime pokeren játszott már valaki?
erősen rámennék erre: [link]
[Szerkesztve]vagy fullba vagy sehogy :D
-
Vandit.
addikt
Hol kezdjek el játszani?Low-limit.Kezdő vagyok.
-
regent
aktív tag
Elnézést, ha tévednék, de úgy emlékszem alacsony limiten játszol, talán NL10, vagy NL25-ön, itt az ellenfelek nem figyelnek az ellenfelekre, legfööképpen csak a saját lapjukat nézik. Eppen emiatt gyakorlatilag neked sem érdemes figyelned az ellenfeleket, mert egyrészt nagyon sokan vannak, másrészt teljesen kaotikusan játszik a többség. Blöffölni pedig gyakorlatilag lehetetlen. Ezért hosszú távon az nyer többet, aki a jobb lapokkal indul, aztán nyomul. Azaz a tight-aggressziv. Magasabb limiten gondolom már kifigyelnek, és nem fizetnek ki, ott már megéri variálni a játékod.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Kipróbáltam a tightagresszív játékot a szokásos loose helyett.
Egész jó kis session lett belőle, 3 embernek is elszedtem a teljes stackjét, meg volt egy újratöltögetős fish, az is szépen adagolta a zsetonjait. Szóval eredmény szempontjából mindeképp jó ez a játék, talán még az előzőnél is jobbnak tűnik, viszont baromi unalmas. Asszem maradok a szokásosnál inkább.
Amúgy nekem alapból az a bajom, ezzel a stílussal, hogy annyira átlátszó. Miközben csinálom végig úgy érzem, hogy nyílt lapokkal játszom, de ami még furább, hogy ennek ellenére is kifizetnek, pedig nyilvánvaló, hogy jó lapom van. Ki érti ezt?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Grass
aktív tag
válasz L|zsidoboz #1616 üzenetére
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1614 üzenetére
micsoda?
ki van helyette?Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
sport1-en lecserélték Klárikát
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #1612 üzenetére
nalol megint hívtak, hogy pár info kellene. mondom má' beszéltem 1 kollegával, de azér mondja. most a lakcímet meg az ímélcímet kérdezte. előbb a születési dátumomat... most lehet én vagyok a hülye, de nem értem mi van mondom neki hogy ottvan má' a trenzeksön hisztoriban hogy szákszesszful a kessoutom. aszondja jó, akkor van valami kérdésem? mondom nincs (ez legalább jól beszélt angolul )
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #1611 üzenetére
nah beszéltem velük
persze küldtem nekik mélt, hogy hívjanak mobilon, erre hívnak otthonról, hogy má' megin' hívtak otthon (sajna nem bezsélnek otthoniak inglisül)
felhívom őket. nem azt mondom, hogy kurva jól beszélek angolul, de alig értettem olyan akcentusa volt a supportosnak (meg olyan szar volt a vonal) :S
kérdi a megjelenítendő nevemet betűzzem el. mondom neki 4-5-6. betű c a r like car. végére érünk, elkezdi mondani: 4.: c 5.:c ... . na elmondom megint. erre mondja hogy a loginomat mondjam. mondom, hogy ugyanaz. aszondja: jó akkor elbetűzi azt is
közben előttem nyitva a dzsímél, kapom a mélt, hogy nem tudtak elérni a mobilomon sem és gyorsan hívjam má' fel őket. mondom lol
de végülis is ottvan a transaction historyban, hogy succes cash out... szóval zsír.
mikorra várható, hogy MB-n lesz a many?
[Szerkesztve]vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1609 üzenetére
''You can call us at the numbers mentioned below or reply back with a convenient time and we will call you.''
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
We need to speak with you to validate your account. Please call us back from the number you have registered with us. This is a standard procedure and will take not more than 5 minutes of your time.
You can call us at the numbers mentioned below or reply back with a convenient time and we will call you.
Looking forward to hearing from you!
ennyit írtak, meg a számokat, de majd este jól felhívom őket...vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1606 üzenetére
Azt írják a mailben, hogy írd meg mikor jó neked és akkor felhívnak.
Vagy fel is hívhatod őket a megadott számon. Elvileg valami nemzetközi zöldszám, én amikor felhívtam vodás mobilról mielőtt kapcsoltak bemondták, hogy valami percenként 30 forint lesz, azt gondoltam kibírom. De csak kb 1-2 percet beszéltem a csajszival amíg elmondtam, hogy kivagyok, mit akarok, aztán megkérdezte a számom és visszahívott.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ToBeY
nagyúr
Nincs meg valakinek a New Europe Poker open döntője?Vasárnap lemaradtam róla,és ma sem tudtam végignézni.Az is jó nekem ha valami ismert magyar torrent oldalra feldobja akinek megvolna.
-
concret_hp
addikt
partyn nem az lenne, hogy ők hívnak cashoutnál?
küldtek egy mélt hogy hívjam má' fel őket ...
Toll Free for Europe**: Phone: 00 800 5000 7789
ez vajon azt jelenti, hogy teljesen ingyér' van vagy csak nem kurva sokba kerül (mobilról) ?vagy fullba vagy sehogy :D
-
blame21
csendes tag
Így kellene keverni mindenkinek! Nem kicsit durva! [link]
-
viharhozo
addikt
ez most arra utal, hogy amikor vesztek is mindent jól csinálok, csak egyszerűen jobb lapot kap az ellenfél és riveren legyőz. Vagy én csinálok valamit rosszul after flop?
Erre csak te tudod a valaszt. Nezd vegig a session kritikus handjeit, es kiderul, mi okozta a gondot.
Par stat 45k hand utan:
AA nyert: 91,83%
KK nyert: 82,44%
QQ nyert: 77,78%
Legvesztesegesebb lapok: 44, A7o, T5s
Legeredmenyesebb handek sorrendje: AA, KK, JJ, QQ, 88, 99, KJo, AKs, AJo, ATo.
Leggyakoribb handek: JTo, K6o, A5o
Legritkabb handek: 54s, T7s, A4s
Shodown nyeresek:
poker: 100%
full: 79,6%
flush: 76%
sor: 69%
drill: 67%
ket par: 51%
egy par: 33%Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1602 üzenetére
Olvastam a cikket, meg figyelem is a magam módján, de ez nem mindig megbízhetó.
Pl azt megfigyeltem, hogy sokan nagyon ''ravaszak'', és ha emelek akkor a monsterrel a kezükben addig gondolkoznak amíg már csak 1-2 mpük van cselekedni és callolnak mintha húzólapjuk lenne. Persze a húzólappal meg instant call van állandóan...
Az a leggiccesebb, amikor ezt eljátszák és nem csak call van, hanem reraise.
Amúgy az azonnali minirearaise is általában gyengeséget jelez. (vagy fisht monsterrel ).
Esetleg még abból lehet okoskodni ha valaki használja a kis pipákat, ha pl látom hogy végigfut a check 3-4 emberen és ráemelek akkor általában ugyanígy végigfut a fold. Pont a minap volt egy ilyen ember rendszeresen el tudtam lopni a vakját, mert állandóan be volt nyomva neki a ''fold to any bet''.
szerk: ja amit sosem tudtam hova tenni, amikor valaki mondjuk egy 2 dolcsis potba emel 10 centet. Ilyenkor mondjuk vagy a húzólapjával akar olcsón következő kártyát nézni, vagy nagyon erős keze van és nem akar elijeszteni, vagy így akar valami akciót generálni, de szerintem ez nagyon ratyi módszer, utálom. Ha tehetem mindig határozottan visszaemelek ezeknek már csak azért is.
Ja meg olyan is van, hogy valaki minden utcában emelget, de csak kicsit, és mindig ugyanannyit. Pl végig ilyen 3 BB-t. Ilyenkor általában second párja lehet, vagy hasonló lap, ami lehet hogy a legjobb és akkor gyűjti a pénzt, de lehet hogy verve van ezért nem mer nagyot emelni. Pl KQ5 boardon van egy Q8-a. Ilyenkor végig callolni szoktam és riveren nagy reraise, ő meg dob általában.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
sztem talán próbáld figyelni az ellenfeleket. ophun van valami tells v ilyesmi cikk a pókersuliban.
pl. azonnali bet pot valszeg nem blöff hanem erős lapot takar meg hasonlók. vagy azonnal check, akkor valeszeg nincs semmije, meg lehet próbálni kiblöffölni.
de egyébként simán bent van a pakliban, hogy kifogsz olyan szériákat, hogy nálad van a jobb lap, meg olyanokat, hogy másnál.vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
Összehasonlítottam a 40 legeredményesebb és 40 legrosszabb emlékű sessionömet.
Érdekes, hogy az indulási stratégiám és preflop játékom mindkét esetben tökéletesen ugyanaz. A showdownig is pont ugyanolyan arányban jutok el ha flopot nézek.
A különbség annyi, hogy a nyerő sessionjainban több mint kétszer olyan gyakran nyerek showdownkor, mint a vesztőkben. Illetve a ''won when seeing flop'' arányom is valami 47% vs 27% a nyerőszériám javára.
Kérdés: ez most arra utal, hogy amikor vesztek is mindent jól csinálok, csak egyszerűen jobb lapot kap az ellenfél és riveren legyőz. Vagy én csinálok valamit rosszul after flop? (pl észre kéne venni, hogy gyengébb a lapom és nem megvárni a mutatást? ) Az agression factorom nagyjából megegyezik, a vesztő sessionokon picit kisebb, de nem jelentősen 1-2 tized eltérés van mindössze, ami mondjuk érthető is, ha alaból gyengébb lapokat kapok.
Mit gondoltok?
szerk: az összes session 10-es asztalra értendő, ring game
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest