Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #1641 üzenetére
Össze lehet hozni, de ez azt jelenti, hogy te valóban össze is hozol?
Mondjuk öt óránként egy beülööt? En eléggé ritkán játszom, kb. heti 2-3 alkalom, ritkán négy, ilyenkor általában 1-3 órát játszom, maradjunk az átlag 2 óránál. Szinte minden alkalommal legalább fél beülööt nyerek, de inkább többet. Ezek a nyeröö napok, ezekre szívesen emlékszem. Aztán ott vannak a vesztöök, amikrööl nem olyan régen is írtam. Ilyenkor viszont könnyen elmegy akár két beülöö is. Es noha a vesztöö napok ritkábbak mint a nyeröök, azért én azt tapasztalom, hogy 2-3 nyeröö napot teljesen le tud nullázni egy vesztöö. Ezért én nem számolhatok azzal, hogy 4-5 óránként egy beülöövel gazdagabb leszek. Persze lehet hogy nagyon rosszul játszom, és teljesen félreértékelem magam, miokor azt hiszem hogy nem.
Ennek ellenére szvsz, ha egy kezdöönek azt mondod, hogy ennyi pénzt tud pókerrel megkeresni, akkor hamis ábrándokba ringatod.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1641 üzenetére
sőt, ennél többet is. meg eleve relatív, hogy kinek mi a hosszú táv...
én speciel nem ajánlom a többasztalos játékot (holdemen mondjuk lehet játszani, de omahán semmiképpen se). sztem sokkal kevésbé lehet az ellenfeleket megfigyelni, ha egyszerre több asztalon játszik az ember...Good to be good, but better to be lucky.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest