Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
5800X (max. 158W), 7700X (max. 138W) mag is bőven 90°C fölé hevült (throttling), egyedül az Arctic 360 tartja meg 85 alatt, és annak nagyobb a radiátora a többinél. Hotspot így is elmegy 97°C-ig. 250W TDP-t megadni egy légjűtőnek annyi, mint HDR 1000 pecsnit rakni 300cd/m² monitorokra. Fogyasztó megtévesztése.
És mindegyikt jobb pasztákkal próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
kisfurko
senior tag
Ha van róla rajz, úgyis mindegy
Legalább a magasság ugyanazt jelenti asztaloséknál is, meg nálam is
Noctua is bútorosan adja meg (érdekes módon még a "lefele" fújóknál is), szóval velem lehet a probléma.
A tápot meg pont fordítva, nekem ott pont a bútoros lenne logikus... -
tivike1986
csendes tag
Szerintem csak 140w teljesítményre lőném be. Legalábbis kinézet alapján.
Amúgy 2400rpm semmiképp nem lesz halk. 2000 felett még a Nuctua-t is hallani. Amúgy jól néz ki. 65w CPU-ra rátenném.
-
-
Kappantyú
lelkes újonc
válasz
CriticalHit #14 üzenetére
Zseniális ötlet, támogatom!
Kedves PH, várjuk sok szeretettel a NAGY LÉGHŰTŐ tesztet!!!
-
kisfurko
senior tag
Persze, hogy bármilyen koordinátarendszert használhatsz, hiszen egyenértékűek, de nem árt egy olyat használni, amivel könnyebb dolgozni. Ami nekem ösztönösen adódik, az a CPU-relatív, másnéven térkép leképezés, azaz a CPU felülete az x-y (meg van jelölve egy sarok a CPU-n, legyen az az origó), a z nulla meg a CPU felület legmagasabb pontja, amire felfekszik a hűtő.
Lehet itt bútorosan is írni, de a nap végén az érdekel, nem túl magas-e a házba, illetve rálóg-e erre-arra az alaplapon. -
válasz
CriticalHit #14 üzenetére
kell bele pár klasszikus vadállat: Macho, Brocken, Dark Rock pro, Mugen...
-
CriticalHit
addikt
Jöhet a PH összehasonlító mély teszt a jelenlegi ár/érték bajnok TR Phantom Spirit 120-al. Beszállhat az abszolút léghűtő bajnok (mind árban, mind teljesítményben) a Noctua NH-D15 G2.
-
válasz
Predatorr #11 üzenetére
Azt nézegettem én is, hogy ez a "kompakt léghűtő" szerényebbnek tűnik, mint nálam a Leto Pro (tudom-tudom, modernebb anyagok, ez a réz biztosan jobb már, meg a hőcső, miegymás...), ott is nevetséges a megadott 250 W TDP.
Sehogy nem jön ki a matek, a 65 W TDP proci nem fog ennyit enni, mégis megszalad a hőfok OC-nál. Szal jah, marketing TDP vs. IRL TDP inkább 0,4-es szorzó lesz az, jól szellőző házban, max 22°C környezeti hőmérsékletnél. -
Predatorr
őstag
100W-ra elégnek tűnik. Léghűtős tapasztalat: nyugodtan felezd le a reklámot.
-
Kappantyú
lelkes újonc
TDP 260W...de hol? Melyik platformon?
NSRP-t kellene inkább megadni. Noctua már azt közli régen.
-
kisfurko
senior tag
Biztos én felejtettem már el magyarul, de ez a dimenziómegadás nekem idegen (magas, széles, mély). Nem inkább a (hosszú, széles, magas) lenne a helyes?
-
ledgeri
nagyúr
A SIXE heatpipe mi lenne? (
/
)
-
-
Jó kis hűtőnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elődmodelleknél 30 százalékkal kompaktabb, 260 wattos TDP-ig bevethető újdonság hibátlan RAM-kompatibilitást ígér.